RSS

Merry Christmas to you all, Have a wonderfull time.Hugs from Jeanne .

.

Image and video hosting by TinyPic
Hallo...

Leuk dat je de weg naar Christmas Time hebt gevonden.

Ja ...ik weet het....

Kerstbloggies zijn er genoeg

Maar zelf een maken is ook erg leuk


Helemaal als dit je favoriete tijd van het jaar is.....


Image and video hosting by TinyPic


Hier zet ik kerstrecepten, tips en meer dingen neer die met Kerst te maken hebben.

Dus....doe de kaarsjes aan.

En rustig muziekje op...en glaasje wijn bij de hand

Misschien kom je in de stemming en vind je nog iets van je gading hier.


Veel plezier .....



Image and video hosting by TinyPic

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten en informatie?

Klik links op het vakje Volg per Mail.

Vul je emailadres in

Image and video hosting by TinyPic

EN je krijgt automatisch bericht als er een nieuw recept of tip gepost is.




Daisypath Christmas tickers




Image and video hosting by TinyPic


Groetjes......Jeanne



Image and video hosting by TinyPic


GASTENBOEK....



Laat je een berichtje achter??

Dat zou ik heel leuk vinden...



Klik HIER om je berichtje neer te zetten.

Dank je wel....



Image and video hosting by TinyPic



Heb je een vraag recept of wil je een mailtje sturen??



Klik HIER om naar het postkantoortje te gaan...


~*~*~*~

En als je toch aan het overstappen bent....

Kijk dan ook eens op mijn grote website


Jeanne`s Place


Waar ik mijn kinderverhaaltjes heb staan


Image and video hosting by TinyPic



En een hoop PSP lesjes en Smulpaapje

Met meer recepten en productinfo...
En veel kerstrecepten

Kerstrecepten

En je kunt ook nog bij mijn andere blog kijken

Aan Jeanne`s Keukentafel


Daar vind je recepten en een praatje

Groetjes........ Jeanne


Image and video hosting by TinyPic



*~*~*~*

Geroosterde Gemberperen


Geroosterde Gember Peren

Ingredienten:

3 peren (gehalveerd en klokhuis eruit)
3 eetlepels room
3 eetlepels honing
3 eetlepels boter
2 eetlepels gekristalliseerde gember (notenbar)
snufje zout
1/2 cup geroosterde pecan noten
IJs (vanille, toffee of kaneel)

Bereiden:

Verwarm de oven voor op 170 graden celsius
Verwarm in een steelpannetje de boter, gember, honing en de room
Roer tot de boter is opgelost
Haal van het vuur
Doe de geschilde peerhelften in een platte ovenschaal
Giet het boter roommengsel erover
bedek de schaal met folie en zet in de oven
Rooster de peren 20 a 30 minuten of tot de peren zacht zijn
Leg een halve peer op een bordje
Overgiet het met de vloeistof uit de ovenschaal
Schep een bol ijs op de peer en strooi er wat pecannoten bij

Geroosterde Pecannoten

Ingredienten

1 cup Pecannoten
1 theelepel zout
2 theelepels suiker
1 en 1/2 theelepel boter

Bereiden:

Doe de pecannootjes in een schaal met het zout,suiker en de boter
Zet de magnetron op hoog voor 20 a 30 seconde
Tot de boter is gesmolten
Doe de pecannoten op een bakblik dat is bekleed met bakpapier
Zet in de voorverwarmde oven voor ca 10 minuten
Haal de pecannootjes eruit en laat afkoelen
Als ze zijn afgekoeld kunnen ze grof gehakt worden
Zet opzij voor gebruik


0 reacties:

Een reactie posten