RSS

Merry Christmas to you all, Have a wonderfull time.Hugs from Jeanne .

.

Image and video hosting by TinyPic
Hallo...

Leuk dat je de weg naar Christmas Time hebt gevonden.

Ja ...ik weet het....

Kerstbloggies zijn er genoeg

Maar zelf een maken is ook erg leuk


Helemaal als dit je favoriete tijd van het jaar is.....


Image and video hosting by TinyPic


Hier zet ik kerstrecepten, tips en meer dingen neer die met Kerst te maken hebben.

Dus....doe de kaarsjes aan.

En rustig muziekje op...en glaasje wijn bij de hand

Misschien kom je in de stemming en vind je nog iets van je gading hier.


Veel plezier .....



Image and video hosting by TinyPic

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten en informatie?

Klik links op het vakje Volg per Mail.

Vul je emailadres in

Image and video hosting by TinyPic

EN je krijgt automatisch bericht als er een nieuw recept of tip gepost is.




Daisypath Christmas tickers




Image and video hosting by TinyPic


Groetjes......Jeanne



Image and video hosting by TinyPic


GASTENBOEK....



Laat je een berichtje achter??

Dat zou ik heel leuk vinden...



Klik HIER om je berichtje neer te zetten.

Dank je wel....



Image and video hosting by TinyPic



Heb je een vraag recept of wil je een mailtje sturen??



Klik HIER om naar het postkantoortje te gaan...


~*~*~*~

En als je toch aan het overstappen bent....

Kijk dan ook eens op mijn grote website


Jeanne`s Place


Waar ik mijn kinderverhaaltjes heb staan


Image and video hosting by TinyPic



En een hoop PSP lesjes en Smulpaapje

Met meer recepten en productinfo...
En veel kerstrecepten

Kerstrecepten

En je kunt ook nog bij mijn andere blog kijken

Aan Jeanne`s Keukentafel


Daar vind je recepten en een praatje

Groetjes........ Jeanne


Image and video hosting by TinyPic



*~*~*~*

Wildbiefstuk met Cranberry Portsaus

Wildbiefstuk met Cranberry Portsaus

Ingredienten

3 eetl. olie
2 sjalotjes, fijngehakt
1 theel. verse gemberwortel, geraspt
mespunt cayennepeper
rasp en sap van 1 geboende sinaasappel
rasp en sap van 1/2 geboende citroen
200 g cranberrycompote
150 ml rode port
1 theel. fijne mosterd
zout en versgemalen peper
4 hertenbiefstukjes van ca. 150 g
4 takjes tijm
4 stukjes (rollade-)touw

Voorbereiden:

(De saus kan een paar uur tot een dag van tevoren worden gemaakt en later weer worden opgewarmd.)
Verwarm een eetlepel van de olie en fruit hierin de sjalotjes met de gember en cayenne-peper lichtbruin.
Voeg de sinaasappel- en citroenschilletjes, het sap, de cranberrycompote en de port toe en breng aan de kook.
Laat de saus circa 4 minuten zachtjes inkoken en breng op smaak met mosterd, zout en peper.
Laat de saus afgedekt staan tot later gebruik.
Neem het vlees een half uur van tevoren uit de koelkast om op temperatuur te laten komen.
Wrijf het in met zout en peper en bind een stukje touw rondom zodat het in een mooie medaillonvorm blijft.

Bereiden:

Verwarm de rest van de olie in de grillpan en bak de biefstukjes om en om in circa 4 minuten per kant rosé.
Leg de takjes tijm naast de biefstukken in de pan en bak ze heel kort mee tot de blaadjes knapperig zijn.
Warm de saus op en serveer deze samen met het vlees.
Garneer met de takjes tijm.

Tip:

Ook lekker met eendenborst, kalkoenfilet of Hollandse biefstuk.

0 reacties:

Een reactie posten