RSS

Merry Christmas to you all, Have a wonderfull time.Hugs from Jeanne .

.


welkom-chtistmastime




Hallo...

Leuk dat je de weg naar Christmas Time hebt gevonden.

Ja ...ik weet het....

Kerstbloggies zijn er genoeg

Maar zelf een maken is ook erg leuk


Helemaal als dit je favoriete tijd van het jaar is.....

gbchristmastime

Hier zet ik kerstrecepten, tips en meer dingen neer die met Kerst te maken hebben.

Dus....doe de kaarsjes aan.

En rustig muziekje op...en glaasje wijn bij de hand

Misschien kom je in de stemming en vind je nog iets van je gading hier.


Veel plezier .....


kerstmannetje


NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten en informatie?


christmastime-postkantoortje




Klik links op het vakje Volg per Mail.

Vul je emailadres in

En je krijgt automatisch bericht als er een nieuw recept of tip gepost is.


Daisypath Christmas tickers

2-sneeuwpopjes
Groetjes......Jeanne


sneeuwpopje-met-slee

GASTENBOEK....

gastenboekchristmastime

Laat je een berichtje achter??

Dat zou ik heel leuk vinden...


Klik HIER om je berichtje neer te zetten.

Dank je wel....


sneeuwpopjemetbloem
Heb je een vraag recept of wil je een mailtje sturen??



Klik rechts om naar het postkantoortje te gaan...

Klik op zend een email.....en tik je berichtje in.....


~*~*~*~

En als je toch aan het overstappen bent....

Kijk dan ook eens op mijn grote website


Jeanne`s Place

sneeuwpopkindje

Waar ik mijn kinderverhaaltjes heb staan

En een hoop PSP lesjes en Smulpaapje

Met meer recepten en productinfo...
En veel kerstrecepten

Kerstrecepten

En je kunt ook nog bij mijn andere blog kijken

Aan Jeanne`s Keukentafel


Daar vind je recepten en een praatje

Groetjes........ Jeanne


gbchristmastime

~*~*~*~*~



Niet weg te denken.....
~*~*~*~

Krokante kaas/salami knopen


Krokante kaas/salamiknopen
Ingredienten:

2 plakjes salami
4 plakjes bladerdeeg (diepvries)
bloem
1 losgeklopt ei
50 gram geraspte belegen kaas
bakpapier

Bereiding:

Snijd de salami heel fijn.
Laat het bladerdeeg ontdooien en druk de plakjes per 2 aan elkaar vast tot een
Leg 1 deeg plak op een licht met bloem bestoven
Verdeel de salami erover.
Leg de tweede deegplak erop. Rol het deeg uit tot een rechthoek van 10 x 20 cm.
Bestrijk het deeg met ei en strooi er de geraspte belegen kaas over.
Druk de kaas stevig op het deeg en snijd het in lange repen van 1 cm breed.
Leg in elke reep een knoop en leg de knopen op een met bakpapier beklede bakplaat.
Zet de kaas knopen tot het moment van afbakken afgedekt met plasticfolie in de koelkast.
Verwarm de oven voor op 200°C.
Bak de knopen in 15 minuten lichtbruin en gaar.

bron:Allerhande 2005

0 reacties:

Een reactie posten