Zalmhapje met vanillecreme
Ingredienten:
1 vanillestokje
150 gram verse roomkaas naturel
2 eetlepels mayonaise
6 rechthoekige plakken zalm
1 eetlepel forelkaviaar (potje à 50 g, Zeelands Roem)
150 gram verse roomkaas naturel
2 eetlepels mayonaise
6 rechthoekige plakken zalm
1 eetlepel forelkaviaar (potje à 50 g, Zeelands Roem)
Bereiding:
Halveer 1 vanillestokje in de lengte en schraap met een scherp mesje het merg eruit.
Roer 150 gram verse roomkaas naturel los met 2 eetlepels mayonaise en het
Snijd 6 rechthoekige plakken zalm elk in vieren, zodat 24 plakjes ontstaan.
Leg 6 zalmvierkantjes op een serveerschaal, besmeer ze met eenderde van de vanillecrème en dek af met de volgende 6 plakjes.
Maak op dezelfde manier nog twee laagjes en dek af met de laatste 6 plakjes zalm.
Druk de zalmpetitfours licht aan en strijk met een mes de zijkanten glad.
Garneer met 1 eetlepel forelkaviaar (potje à 50 g, Zeelands Roem).
Roer 150 gram verse roomkaas naturel los met 2 eetlepels mayonaise en het
Snijd 6 rechthoekige plakken zalm elk in vieren, zodat 24 plakjes ontstaan.
Leg 6 zalmvierkantjes op een serveerschaal, besmeer ze met eenderde van de vanillecrème en dek af met de volgende 6 plakjes.
Maak op dezelfde manier nog twee laagjes en dek af met de laatste 6 plakjes zalm.
Druk de zalmpetitfours licht aan en strijk met een mes de zijkanten glad.
Garneer met 1 eetlepel forelkaviaar (potje à 50 g, Zeelands Roem).
0 reacties:
Een reactie posten