RSS

Merry Christmas to you all, Have a wonderfull time.Hugs from Jeanne .

.

Image and video hosting by TinyPic
Hallo...

Leuk dat je de weg naar Christmas Time hebt gevonden.

Ja ...ik weet het....

Kerstbloggies zijn er genoeg

Maar zelf een maken is ook erg leuk


Helemaal als dit je favoriete tijd van het jaar is.....


Image and video hosting by TinyPic


Hier zet ik kerstrecepten, tips en meer dingen neer die met Kerst te maken hebben.

Dus....doe de kaarsjes aan.

En rustig muziekje op...en glaasje wijn bij de hand

Misschien kom je in de stemming en vind je nog iets van je gading hier.


Veel plezier .....



Image and video hosting by TinyPic

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten en informatie?

Klik links op het vakje Volg per Mail.

Vul je emailadres in

Image and video hosting by TinyPic

EN je krijgt automatisch bericht als er een nieuw recept of tip gepost is.




Daisypath Christmas tickers




Image and video hosting by TinyPic


Groetjes......Jeanne



Image and video hosting by TinyPic


GASTENBOEK....



Laat je een berichtje achter??

Dat zou ik heel leuk vinden...



Klik HIER om je berichtje neer te zetten.

Dank je wel....



Image and video hosting by TinyPic



Heb je een vraag recept of wil je een mailtje sturen??



Klik HIER om naar het postkantoortje te gaan...


~*~*~*~

En als je toch aan het overstappen bent....

Kijk dan ook eens op mijn grote website


Jeanne`s Place


Waar ik mijn kinderverhaaltjes heb staan


Image and video hosting by TinyPic



En een hoop PSP lesjes en Smulpaapje

Met meer recepten en productinfo...
En veel kerstrecepten

Kerstrecepten

En je kunt ook nog bij mijn andere blog kijken

Aan Jeanne`s Keukentafel


Daar vind je recepten en een praatje

Groetjes........ Jeanne


Image and video hosting by TinyPic



*~*~*~*

Brandy Boter & Brandy Glazuur

Brandy Boter

Lekker bij kerstbrood, mince pies of kerstpudding
Het glazuur is heerlijk op cake`s en taart.

Ingredienten:

125 gram zachte boter
125 gram poedersuiker
2 eetlepel heet water
3 eetlepels brandy

Bereiden:

Vermeng de boter met de suiker
Mix tot een romig geheel (2 minuten)
Doe de brandy en het water erbij
En klop alles goed door
Zet koel weg tot gebruik


Brandy Boter Glazuur

Ingredienten:

300 gram poedersuiker
50 gram zachte boter
25 ml double cream of slagroom
25 ml brandy

Bereiden:

Smelt de boter (niet bruin laten worden)
Doe de poedersuiker in een kom
Giet de gesmolten boter bij de poedersuiker
Voeg de room en de brandy toe
Mix alles tot een zachte pasta
Smeer over de cake en zet koel weg voor ca 1 uurtje



0 reacties:

Een reactie posten