RSS

Merry Christmas to you all, Have a wonderfull time.Hugs from Jeanne .

.


welkom-chtistmastime




Hallo...

Leuk dat je de weg naar Christmas Time hebt gevonden.

Ja ...ik weet het....

Kerstbloggies zijn er genoeg

Maar zelf een maken is ook erg leuk


Helemaal als dit je favoriete tijd van het jaar is.....

gbchristmastime

Hier zet ik kerstrecepten, tips en meer dingen neer die met Kerst te maken hebben.

Dus....doe de kaarsjes aan.

En rustig muziekje op...en glaasje wijn bij de hand

Misschien kom je in de stemming en vind je nog iets van je gading hier.


Veel plezier .....


kerstmannetje


NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten en informatie?


christmastime-postkantoortje




Klik links op het vakje Volg per Mail.

Vul je emailadres in

En je krijgt automatisch bericht als er een nieuw recept of tip gepost is.


Daisypath Christmas tickers

2-sneeuwpopjes
Groetjes......Jeanne


sneeuwpopje-met-slee

GASTENBOEK....

gastenboekchristmastime

Laat je een berichtje achter??

Dat zou ik heel leuk vinden...


Klik HIER om je berichtje neer te zetten.

Dank je wel....


sneeuwpopjemetbloem
Heb je een vraag recept of wil je een mailtje sturen??



Klik rechts om naar het postkantoortje te gaan...

Klik op zend een email.....en tik je berichtje in.....


~*~*~*~

En als je toch aan het overstappen bent....

Kijk dan ook eens op mijn grote website


Jeanne`s Place

sneeuwpopkindje

Waar ik mijn kinderverhaaltjes heb staan

En een hoop PSP lesjes en Smulpaapje

Met meer recepten en productinfo...
En veel kerstrecepten

Kerstrecepten

En je kunt ook nog bij mijn andere blog kijken

Aan Jeanne`s Keukentafel


Daar vind je recepten en een praatje

Groetjes........ Jeanne


gbchristmastime

~*~*~*~*~



Niet weg te denken.....
~*~*~*~

Kalkoen

.



KALKOEN

1 kleine kalkoen voor ca 6 personen
Boter
Knoflook teentje

Verwarm de oven voor op 200 graden.
Bereiding:
Haal het vel voorzichtig los van het vlees
Doe tussen het vel en het vlees enige schijfjes knoflook en klontjes boter
Kruid de kalkoen met peper en zout
Wrijf de rest van de boter over de kalkoen heen
Leg de kalkoen in een braadslede en zet hem 30 minuten in de oven van 200 graden.
Draai dan de temperatuur naar 180 graden en laat de kalkoen nog 2 uur in de oven staan.
Bedruip de kalkoen regelmatig met het bakvet dat zich in de ovenschaal verzamelt.

TIP:
Worden de vleugeltjes of pootjes erg bruin....doe er dan wat folie omheen
Laat het beest onder aluminiumfolie een half uurtje rusten voor je ‘m aansnijdt
De kalkoen is gaar als er helder vocht uit de poten vloeit als je er in prikt met sate prikker.

Je kunt de kalkoen ook vullen
Hiervoor stop je de vulling in de buikholte en bind de kalkoen dicht met katoenen draad

Voor vullingen:klik hier

0 reacties:

Een reactie posten