Eggnog Pudding
Ingredienten:
2 en 1/2 cup melk
2 grote eieren2 eetlepels maizena
4 koffielepels suiker
1/2 cup vanille proteine poeder
snufje zout
1 theelepel vanille extract
1/4 theelepel nootmuskaat poeder
1/8 theelepel kaneel
1/3 cup slagroom
Bereiden:
Mix een 1/2 cup melk,eieren, maizena, suiker, zout en de proteine poeder
Zet opzijGiet de andere 2 cups melk in een steelpan
Zet op het vuur en breng aan de kook
Haal van het vuur en giet langzaam 1 cup hete melk bij het ei mengsel
begin met een paar druppels en blijf kloppen
giet er langzaam meer bij
Giet weer bij de andere cup hete melk en breng tegen de kook aan
Blijf roeren
Haal van het vuur en voeg de vanille, nootmuskaat en de kaneel toe
Giet door een zeef om de klontjes eruit te halen
Giet in 3 schaaltjes of kommetjes
Laat afkoelen en zet ze dan in de koelkast
Voor het serveren de slagroom kloppen en een flinke dot op de pudding doen
Strooi er kaneelpoeder over
Bron: anediblemosaic
0 reacties:
Een reactie posten