RSS

Merry Christmas to you all, Have a wonderfull time.Hugs from Jeanne .

.


welkom-chtistmastime




Hallo...

Leuk dat je de weg naar Christmas Time hebt gevonden.

Ja ...ik weet het....

Kerstbloggies zijn er genoeg

Maar zelf een maken is ook erg leuk


Helemaal als dit je favoriete tijd van het jaar is.....

gbchristmastime

Hier zet ik kerstrecepten, tips en meer dingen neer die met Kerst te maken hebben.

Dus....doe de kaarsjes aan.

En rustig muziekje op...en glaasje wijn bij de hand

Misschien kom je in de stemming en vind je nog iets van je gading hier.


Veel plezier .....


kerstmannetje


NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten en informatie?


christmastime-postkantoortje




Klik links op het vakje Volg per Mail.

Vul je emailadres in

En je krijgt automatisch bericht als er een nieuw recept of tip gepost is.


Daisypath Christmas tickers

2-sneeuwpopjes
Groetjes......Jeanne


sneeuwpopje-met-slee

GASTENBOEK....

gastenboekchristmastime

Laat je een berichtje achter??

Dat zou ik heel leuk vinden...


Klik HIER om je berichtje neer te zetten.

Dank je wel....


sneeuwpopjemetbloem
Heb je een vraag recept of wil je een mailtje sturen??



Klik rechts om naar het postkantoortje te gaan...

Klik op zend een email.....en tik je berichtje in.....


~*~*~*~

En als je toch aan het overstappen bent....

Kijk dan ook eens op mijn grote website


Jeanne`s Place

sneeuwpopkindje

Waar ik mijn kinderverhaaltjes heb staan

En een hoop PSP lesjes en Smulpaapje

Met meer recepten en productinfo...
En veel kerstrecepten

Kerstrecepten

En je kunt ook nog bij mijn andere blog kijken

Aan Jeanne`s Keukentafel


Daar vind je recepten en een praatje

Groetjes........ Jeanne


gbchristmastime

~*~*~*~*~



Niet weg te denken.....
~*~*~*~

Gesuikerde Citroenschilletjes


Gesuikerde Citroenschilletjes (Candied Peel)

In veel kerstrecepten kom je candied peels of gesuikerde citroenschilletjes tegen
Het is heel makkelijk zelf te maken
En op deze manier heb je een voorraadje in de koelkast
En rol je ze door de suiker en laat ze drogen dan is het een fris knabbeltje

Ingredienten

4 citroenen (goed geboend)
2 cups suiker
1 cup koud water

Bereiden:

Haal de schil van de citroenen


Hou de stukken lang
Haal het wit van de schilletjes
Snijd ze in julienne met een scherp mes
Plaats de schilletjes in een kom en giet er kokend water over
Laat staan voor 30 minuten
Giet ze door een vergiet en dep ze met keukenpapier
Breng de suiker met het water aan de kook op half vuur
Als de suiker volledig is opgelost kunnen de citroen schilletjes erbij
Zet het vuur laag en kook ze voor 10 minuten
Haal van het vuur af en doe een deksel op de pan
Laat een nacht staan
Doe ze de volgende dag in een luchtdichte pot (weckpot)
Je kunt de schilletjes minstens 2 weken in de koelkast bewaren
Ingevroren langer natuurlijk

TIP:Dit kan ook met sinaasappel schilletjes


0 reacties:

Een reactie posten