RSS

Merry Christmas to you all, Have a wonderfull time.Hugs from Jeanne .

.


welkom-chtistmastime




Hallo...

Leuk dat je de weg naar Christmas Time hebt gevonden.

Ja ...ik weet het....

Kerstbloggies zijn er genoeg

Maar zelf een maken is ook erg leuk


Helemaal als dit je favoriete tijd van het jaar is.....

gbchristmastime

Hier zet ik kerstrecepten, tips en meer dingen neer die met Kerst te maken hebben.

Dus....doe de kaarsjes aan.

En rustig muziekje op...en glaasje wijn bij de hand

Misschien kom je in de stemming en vind je nog iets van je gading hier.


Veel plezier .....


kerstmannetje


NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten en informatie?


christmastime-postkantoortje




Klik links op het vakje Volg per Mail.

Vul je emailadres in

En je krijgt automatisch bericht als er een nieuw recept of tip gepost is.


Daisypath Christmas tickers

2-sneeuwpopjes
Groetjes......Jeanne


sneeuwpopje-met-slee

GASTENBOEK....

gastenboekchristmastime

Laat je een berichtje achter??

Dat zou ik heel leuk vinden...


Klik HIER om je berichtje neer te zetten.

Dank je wel....


sneeuwpopjemetbloem
Heb je een vraag recept of wil je een mailtje sturen??



Klik rechts om naar het postkantoortje te gaan...

Klik op zend een email.....en tik je berichtje in.....


~*~*~*~

En als je toch aan het overstappen bent....

Kijk dan ook eens op mijn grote website


Jeanne`s Place

sneeuwpopkindje

Waar ik mijn kinderverhaaltjes heb staan

En een hoop PSP lesjes en Smulpaapje

Met meer recepten en productinfo...
En veel kerstrecepten

Kerstrecepten

En je kunt ook nog bij mijn andere blog kijken

Aan Jeanne`s Keukentafel


Daar vind je recepten en een praatje

Groetjes........ Jeanne


gbchristmastime

~*~*~*~*~



Niet weg te denken.....
~*~*~*~

Bietjes met Geitenkaas en Cranberry Pakketjes


Bietjes,Geitenkaas en Cranberry Pakketjes

Een vegetarische kerstlunch voor 6 personen.

Ingredienten:
400 gram bietjes  (rauw en schoon geboend)
1 eetlepel olijfolie
200 gram spinazie (gewassen)
200 gram geitenkaas (verkruimeld) 
1 kleine ui (gesnipperd) 
1 rode chilipeper (zaadlijsten en zaadjes verwijderd en fijn gesnipperd )
50 gram gedroogde cranberry`s 
Bloem voor bebloemen
500 gram bladerdeeg (diepvries)
1 ei (geklopt) 
Maanzaadjes om te strooien

Bereiden:

Verwarm de oven voor op 190 graden celsius.
Doe de bietjes in een ovenschaal en bedruppel met olie
Bestrooi met peper en zout
Rooster ze voor 45 minuten,draai ze halverwege om
Zet ze opzij om af te koelen
Verwijder de vel
Doe intussen de spinazie in een pan en kook ze 2 a 3 minuten
Giet af in een vergiet, knijp er zoveel mogelijk water uit
Snij de bietjes in partjes en doe ze in een kom met de spinazie, kaas, ui, chilipeper en cranberry`s
Breng op smaak met peper en zout
Zet opzij.
Op een bebloemd werkvlak het bladerdeeg uitrollen
Snij er 6 vierkantjes uit van 15 x 15
Verdeel de vulling over de bladerdeeg vierkantjes.
smeer de randen van het bladerdeeg in met geklopt ei
Vouw de hoekjes over de vulling
Druk de randen op elkaar om het pakketje dicht te maken
Leg de pakketjes op een bakplaat
Smeer de bovenkant in met het geklopte ei
Strooi de maanzaadjes erover
Bak ze in de oven voor 15 a 20 minuten tot ze knapperig zijn
Verdeel de pakketjes over de borden en serveer ze met geroosterde aaardappeltjes en koriander


Bron: Delicious Magazine

0 reacties:

Een reactie posten