RSS

Merry Christmas to you all, Have a wonderfull time.Hugs from Jeanne .

.


welkom-chtistmastime




Hallo...

Leuk dat je de weg naar Christmas Time hebt gevonden.

Ja ...ik weet het....

Kerstbloggies zijn er genoeg

Maar zelf een maken is ook erg leuk


Helemaal als dit je favoriete tijd van het jaar is.....

gbchristmastime

Hier zet ik kerstrecepten, tips en meer dingen neer die met Kerst te maken hebben.

Dus....doe de kaarsjes aan.

En rustig muziekje op...en glaasje wijn bij de hand

Misschien kom je in de stemming en vind je nog iets van je gading hier.


Veel plezier .....


kerstmannetje


NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten en informatie?


christmastime-postkantoortje




Klik links op het vakje Volg per Mail.

Vul je emailadres in

En je krijgt automatisch bericht als er een nieuw recept of tip gepost is.


Daisypath Christmas tickers

2-sneeuwpopjes
Groetjes......Jeanne


sneeuwpopje-met-slee

GASTENBOEK....

gastenboekchristmastime

Laat je een berichtje achter??

Dat zou ik heel leuk vinden...


Klik HIER om je berichtje neer te zetten.

Dank je wel....


sneeuwpopjemetbloem
Heb je een vraag recept of wil je een mailtje sturen??



Klik rechts om naar het postkantoortje te gaan...

Klik op zend een email.....en tik je berichtje in.....


~*~*~*~

En als je toch aan het overstappen bent....

Kijk dan ook eens op mijn grote website


Jeanne`s Place

sneeuwpopkindje

Waar ik mijn kinderverhaaltjes heb staan

En een hoop PSP lesjes en Smulpaapje

Met meer recepten en productinfo...
En veel kerstrecepten

Kerstrecepten

En je kunt ook nog bij mijn andere blog kijken

Aan Jeanne`s Keukentafel


Daar vind je recepten en een praatje

Groetjes........ Jeanne


gbchristmastime

~*~*~*~*~



Niet weg te denken.....
~*~*~*~

Cranberry Mosterd


Cranberry Mosterd

Dit leek me nu eens leuk en lekker om te maken
Ik zag dit recept bij The Kitchn en was gelijk om....
Een pittige zoete mosterd....daar zeg je geen nee tegen.
Als presentje een leuk etiket op het potje plakken.
Versier het potje verder met een mosterdlepeltje
Vertel erbij dat het in de koeling bewaard moet worden
Lekker op ham en bij kalkoen of kip sandwiches

Ingredienten:

2 1/2 pond cranberry`s
1 cup witte wijn
1 1/2 theelepeleaspoons bruine mosterdzaadjes
1 1/2 theelepel Szechuan peperkorrels
1 1/2 theelepel korianderzaadjes
2 1/2 eetlepel gele mosterdzaadjes
1/2 theelepel zout
1/2 cup grove mosterd

Bereiden:

Verwarm de oven voor op 220 graden
Doe de cranberry`s in een ondiepe pan
Spreid ze over de bodem in een enkele laag
Rooster de cranberry`s voor 20 minuten in de oven
Het merendeel van de velletjes van de cranberry`s is nu zwart
Rooster de mosterdzaadjes, Scechuan peperkorrels en korianderzaadjes in een koekenpan
Beweeg de pan in cirkels zodat alles mooi egaal roosterd
Als je de zaadjes gaat ruiken nog een paar seconde door roosteren
Doe de zaadjes in een kom en zet opzij
Als de cranberry`s uit de pan zijn een glas witte wijn in de pan gieten
Los alle geroosterde stukje van de cranberry`s die nog op de bodem van de pan zitten
Zorg dat alles los is van de bodem
Doe de cranberry`s in de keukenmachine of blender
Voeg zout, geroosterde zaadjes en de gele mosterd toe
Mix het mengsel door elkaar tot de cranberry`s goed zijn vermengd en de zaadjes nog zichtbaar zijn
Doe het cranberry mengsel in een zeef en werkt het door de zeef in een schone kom
(de velletjes blijven nu achter)
Voeg nu de 1/2 cup grove mosterd toe
Klop het mengsel goed door elkaar
Doe de mosterd in potjes en laat afkoelen voor het deksel erop gaat
Zet in de koeling



0 reacties:

Een reactie posten