Pecan Cheese Ball
Ingredienten:
8 ounces, weight Cream Cheese
1/4 cup Sour Cream
1 cup cheddar kaas (fijn geraspt)
1/4 cup Parmesaanse kaas (fijn geraspt)
1/4 gesnipperde ui
1/2 theelepel knoflookpoeder
1 snufje cayenne peper
1 theelepel limoensap
1/4 theelepel zwarte peper (vers gemalen)
1/3 cups gedroogde Cranberries
1/2 cup Pecans (gehakt)
1/4 cup Sour Cream
1 cup cheddar kaas (fijn geraspt)
1/4 cup Parmesaanse kaas (fijn geraspt)
1/4 gesnipperde ui
1/2 theelepel knoflookpoeder
1 snufje cayenne peper
1 theelepel limoensap
1/4 theelepel zwarte peper (vers gemalen)
1/3 cups gedroogde Cranberries
1/2 cup Pecans (gehakt)
Bereiding:
Doe alle ingredienten in een kom (behalve de pecan nootjes)
Mix op medium snelheid met de mixer het mengsel tot alles goed vermengd is
Doe het mengsel in huishoudfolie en vorm een bal
Leg deze in de koeling voor 30 minuten
Haal ze uit de koelkast en rol door de pecan nootjes
Druk de nootjes desnoods goed aan
Laat ze in de koelkast verder rusten
Haal 25 minuten voor het serveren uit de koelkast
Serveer de cheese bal met crackers
Mix op medium snelheid met de mixer het mengsel tot alles goed vermengd is
Doe het mengsel in huishoudfolie en vorm een bal
Leg deze in de koeling voor 30 minuten
Haal ze uit de koelkast en rol door de pecan nootjes
Druk de nootjes desnoods goed aan
Laat ze in de koelkast verder rusten
Haal 25 minuten voor het serveren uit de koelkast
Serveer de cheese bal met crackers
0 reacties:
Een reactie posten