RSS

Merry Christmas to you all, Have a wonderfull time.Hugs from Jeanne .

.


welkom-chtistmastime




Hallo...

Leuk dat je de weg naar Christmas Time hebt gevonden.

Ja ...ik weet het....

Kerstbloggies zijn er genoeg

Maar zelf een maken is ook erg leuk


Helemaal als dit je favoriete tijd van het jaar is.....

gbchristmastime

Hier zet ik kerstrecepten, tips en meer dingen neer die met Kerst te maken hebben.

Dus....doe de kaarsjes aan.

En rustig muziekje op...en glaasje wijn bij de hand

Misschien kom je in de stemming en vind je nog iets van je gading hier.


Veel plezier .....


kerstmannetje


NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten en informatie?


christmastime-postkantoortje




Klik links op het vakje Volg per Mail.

Vul je emailadres in

En je krijgt automatisch bericht als er een nieuw recept of tip gepost is.


Daisypath Christmas tickers

2-sneeuwpopjes
Groetjes......Jeanne


sneeuwpopje-met-slee

GASTENBOEK....

gastenboekchristmastime

Laat je een berichtje achter??

Dat zou ik heel leuk vinden...


Klik HIER om je berichtje neer te zetten.

Dank je wel....


sneeuwpopjemetbloem
Heb je een vraag recept of wil je een mailtje sturen??



Klik rechts om naar het postkantoortje te gaan...

Klik op zend een email.....en tik je berichtje in.....


~*~*~*~

En als je toch aan het overstappen bent....

Kijk dan ook eens op mijn grote website


Jeanne`s Place

sneeuwpopkindje

Waar ik mijn kinderverhaaltjes heb staan

En een hoop PSP lesjes en Smulpaapje

Met meer recepten en productinfo...
En veel kerstrecepten

Kerstrecepten

En je kunt ook nog bij mijn andere blog kijken

Aan Jeanne`s Keukentafel


Daar vind je recepten en een praatje

Groetjes........ Jeanne


gbchristmastime

~*~*~*~*~



Niet weg te denken.....
~*~*~*~

Jeanne`s Frambozen Cranberrie Trifle



Jeanne`s Frambozen/Cranberrie Trifle

Na de feestdagen heb je meestal zoveel restjes over
Beetje van dit,half potje zo...
Ik ben niet zo gauw van weggooien en probeer er toch nog iets van te maken
Zo kwam ik op deze trifle..
En hij is heerlijk....kan ook met yoghurt i.p.v. mascarpone
Maar ik vind (mijn mening hoor)dat toetjes decadent mogen wezen
Nemen we volgende keer gewoon een appel of peer....


Ingredienten:

Enige plakken cake
250 gram mascarpone
250 gram room
1 eetlepel vanille extract
suiker
1 potje frambozen
1/2 potje of eigengemaakte cranberrysaus
4 blaadjes gelatine
Flinke scheut port
Slagroom (geklopt)
Gesuikerde cranberries (optioneel)

Bereiding:

Doe de gelatineblaadjes in een kommetje koud water
Snijd de cake in blokjes
Doe ze in een schaal
Besprenkel de cake met port en zet opzij
Doe de mascarpone in een schaal met de room,suiker en vanille extract
Klop goed door dat er geen klontjes meer inzitten
Doe de frambozen in een zeef en laat uitlekken boven steelpannetje
Doe de cranberrysaus bij het opgevangen sap
Laat boven het vuur warm worden
Zorg dat de cranberrysaus goed is opgelost in het frambozennat
Knijp de gelatineblaadjes uit en doe ze bij het sap
Roer goed door tot het goed is opgelost
Doe de frambozen erbij en laat koud worden
Giet de afgekoelde frambozen en sap over de cake
Roer het mascarponemengsel nog even door
Schep het over het fruitmengsel in de schaal
Zet weg in de koelkast tot gebruik
Voor het serveren de geklopte room erover scheppen
Versier het met enige gesuikerde cranberries

TIP:

Je kunt het ook in mooie 1 persoons schaaltjes serveren

0 reacties:

Een reactie posten