Mozzarella Bruchetta met Rucoladressing
Een vegetarisch hapje
Lekker bij een borrel....
Ingredienten:
12 sneetjes olijven ciabatta ( schijfjes van 1cm dik gesneden)
1 klein knoflookteentje
25 gram rucola blaadjes
1 eetlepel geroosterde geschaafde amandelen
1 rode chili peper (zonder zaadjes, grof gehakt)
2 eetlepels olijfolie
Sap van 1/2 citroen
375 gram buffel mozzarella (grof gemaakt)
Bereiden:
Toast de sneetjes ciabatta bruin (2 minuten onder de grill)
Mix de knoflook, rucola, amandelen en chili in een blender of mini hakker tot een pasta
Voeg de olijfolie en citroensap toe
Mix het mengsel en voeg zoveel water toe dat er een mooie dressing ontstaat
Breng op smaak met peper en zout
Leg de mozzarella op de sneetjes ciabatta en bedruppel ze met de rucoladressing
Serveer ze op een schaal
Bron: Delicious Magazine
1 reacties:
Now I am so hungry and it is not even lunchtime!
Go ahead and post the shortbread recipe, Jeanne; I'm pleased to share it and welcome the link back to my blog.
merry Christmas!
kat
Een reactie posten