Amuselepeltjes
Ingrediënten
1 doosje eetbare amuse lepels van Oil & Vinegar
100g gerookte kipfilet
100g gerookte zalm
100g kalfsfricandeau
1 eetl. aardbeienazijn van Oil & Vinegar
4 eetl. crème fraîche
2 eetl. dille-citroen mosterd van Oil & Vinegar
1 eetl. basilicumcrème van Oil & Vinegar
om te garneren: rucola, notensla, krulsla
Bereiden
LEPEL MET GEROOKTE KIPFILET:
Meng 1 eetlepel aardbeienazijn met 2 eetlepels crème fraîche,
Doe een theelepel saus op de amuselepel en leg er een paar kleine blaadjes rucola op.
Leg hierop een klein dun plakje gerookte kipfilet op.
LEPEL MET GEROOKTE ZALM:
Meng 2 eetlepels dille-citroen mosterd met 1 eetlepel crème fraîche.
Maak van een klein plakje zalm een mooi roosje of rolletje, leg een klein stukje notensla op het lepeltje
Met daarop de zalm en garneer deze met de dille-citroensaus.
LEPEL MET KALFSFRICANDEAU:
Vermeng 1 eetlepel basilicumcrème met 1 eetlepel crème fraîche,
Leg een klein blaadje krulsla op het lepeltje
Met daarop een dun rolletje fricandeau met een toefje basilicumsaus
Bron: Feestdagentips
0 reacties:
Een reactie posten