RSS

Merry Christmas to you all, Have a wonderfull time.Hugs from Jeanne .

.


welkom-chtistmastime




Hallo...

Leuk dat je de weg naar Christmas Time hebt gevonden.

Ja ...ik weet het....

Kerstbloggies zijn er genoeg

Maar zelf een maken is ook erg leuk


Helemaal als dit je favoriete tijd van het jaar is.....

gbchristmastime

Hier zet ik kerstrecepten, tips en meer dingen neer die met Kerst te maken hebben.

Dus....doe de kaarsjes aan.

En rustig muziekje op...en glaasje wijn bij de hand

Misschien kom je in de stemming en vind je nog iets van je gading hier.


Veel plezier .....


kerstmannetje


NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten en informatie?


christmastime-postkantoortje




Klik links op het vakje Volg per Mail.

Vul je emailadres in

En je krijgt automatisch bericht als er een nieuw recept of tip gepost is.


Daisypath Christmas tickers

2-sneeuwpopjes
Groetjes......Jeanne


sneeuwpopje-met-slee

GASTENBOEK....

gastenboekchristmastime

Laat je een berichtje achter??

Dat zou ik heel leuk vinden...


Klik HIER om je berichtje neer te zetten.

Dank je wel....


sneeuwpopjemetbloem
Heb je een vraag recept of wil je een mailtje sturen??



Klik rechts om naar het postkantoortje te gaan...

Klik op zend een email.....en tik je berichtje in.....


~*~*~*~

En als je toch aan het overstappen bent....

Kijk dan ook eens op mijn grote website


Jeanne`s Place

sneeuwpopkindje

Waar ik mijn kinderverhaaltjes heb staan

En een hoop PSP lesjes en Smulpaapje

Met meer recepten en productinfo...
En veel kerstrecepten

Kerstrecepten

En je kunt ook nog bij mijn andere blog kijken

Aan Jeanne`s Keukentafel


Daar vind je recepten en een praatje

Groetjes........ Jeanne


gbchristmastime

~*~*~*~*~



Niet weg te denken.....
~*~*~*~

Napolitaanse Kerst Pasta


Napolitaanse Kerst Pasta

Overgenomen van het boek Eat Like an Italian van Catherine Fulvio

Catherine zegt " Rond de week van Kerst verschijnen er overal verse walnoten in de winkels
Dit recept was voor "arme mensen"
Het illustreerd hoe Italianen hun ingredienten respecteren.

Ingredienten:

450 gram spaghetti
125 ml extra virgin olijfolie
4 knoflookteentjes (fijn gesneden)
6 ansjovisjes (fijn gehakt)
150 g walnoten (geroosterd en grof gehakt)
Zout en peper (vers gemalen)
2 eetlepels peterselie (fijn gehakt)

Bereiden:

Zet een grote pan met water en zout op
Breng aan de kook
Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzingen
Maak intussen in een grote pan de olie heet op laag vuur
Voeg de knoflook toe
Laat een minuutje bakken (laat niet bruin worden)
Voeg de ansjovis toe en laat de ansjovis oplossen in de saus onder voortdurend roeren
Haal een beker kookwater uit de spaghetti pan en zet even opzij.
Giet de pasta in een zeef of vergiet
Doe ze direkt in de pan met knoflook en ansjovis
Voeg wat kookvocht toe uit de beker om het geheel een beetje losser te maken
Roer de walnoten erdoor en laat nog 1 a 2 minuten op het vuur warm worden
Voeg zout en peper toe indien nodig
Verdeel de pasta over 4 borden
Garneer met de peterselie


Bron: dinnerdujour

0 reacties:

Een reactie posten