RSS

Merry Christmas to you all, Have a wonderfull time.Hugs from Jeanne .

.


welkom-chtistmastime




Hallo...

Leuk dat je de weg naar Christmas Time hebt gevonden.

Ja ...ik weet het....

Kerstbloggies zijn er genoeg

Maar zelf een maken is ook erg leuk


Helemaal als dit je favoriete tijd van het jaar is.....

gbchristmastime

Hier zet ik kerstrecepten, tips en meer dingen neer die met Kerst te maken hebben.

Dus....doe de kaarsjes aan.

En rustig muziekje op...en glaasje wijn bij de hand

Misschien kom je in de stemming en vind je nog iets van je gading hier.


Veel plezier .....


kerstmannetje


NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten en informatie?


christmastime-postkantoortje




Klik links op het vakje Volg per Mail.

Vul je emailadres in

En je krijgt automatisch bericht als er een nieuw recept of tip gepost is.


Daisypath Christmas tickers

2-sneeuwpopjes
Groetjes......Jeanne


sneeuwpopje-met-slee

GASTENBOEK....

gastenboekchristmastime

Laat je een berichtje achter??

Dat zou ik heel leuk vinden...


Klik HIER om je berichtje neer te zetten.

Dank je wel....


sneeuwpopjemetbloem
Heb je een vraag recept of wil je een mailtje sturen??



Klik rechts om naar het postkantoortje te gaan...

Klik op zend een email.....en tik je berichtje in.....


~*~*~*~

En als je toch aan het overstappen bent....

Kijk dan ook eens op mijn grote website


Jeanne`s Place

sneeuwpopkindje

Waar ik mijn kinderverhaaltjes heb staan

En een hoop PSP lesjes en Smulpaapje

Met meer recepten en productinfo...
En veel kerstrecepten

Kerstrecepten

En je kunt ook nog bij mijn andere blog kijken

Aan Jeanne`s Keukentafel


Daar vind je recepten en een praatje

Groetjes........ Jeanne


gbchristmastime

~*~*~*~*~



Niet weg te denken.....
~*~*~*~

Ham uit de Oven



Ham uit de Oven

Met voorbereidingen maken voor Kerst of andere gelegenheden,
schiet het verhaal van de Ham weer in mn gedachten.
En moet ik weer lachen....
Dat kwam toen Dirk zei....
" Ik wil best weer eens ham eten met de Kerst"
Lees HIER hoe dat ging......
   
Ingrediƫnten:

35 ml whiskey
12 kruidnagels
takjes rozemarijn
knoflookteentjes (gehalveerd)
50 gram bruine suiker
1 theelepel mosterdpoeder
800 gram gekookte ham aan een stuk, met vet, zonder zwoerd

Bereiden:

Snijd de vetlaag van de ham diagonaal in ruitvorm,
Druk in de kruispunten een kruidnagel met een takje rozemarijn.
Druk hier en daar een halve knoflookteentje erbij
Verwarm de oven tot 200°C.
Breng de whiskey aan de kook en smelt de bruine suiker erin.
Laat hem even doorkoken zodat alle alcohol verdampt en klop het mosterdpoeder erdoor.
Smeer de ham in met het whiskey-suikerpapje en bak hem 30 minuten in de hete oven.
Bedruip de ham regelmatig met het braadvocht.
Haal de ham uit de oven en laat onder folie even rusten (15 minuten)
Serveer direct met puree, spruitjes, tuttifrutti en cranberry en/of rum saus
Eventueel kun je de gesneden ham later in het braadvocht opwarmen.


Bron:ReceptenVandaag

0 reacties:

Een reactie posten