RSS

Merry Christmas to you all, Have a wonderfull time.Hugs from Jeanne .

.


welkom-chtistmastime




Hallo...

Leuk dat je de weg naar Christmas Time hebt gevonden.

Ja ...ik weet het....

Kerstbloggies zijn er genoeg

Maar zelf een maken is ook erg leuk


Helemaal als dit je favoriete tijd van het jaar is.....

gbchristmastime

Hier zet ik kerstrecepten, tips en meer dingen neer die met Kerst te maken hebben.

Dus....doe de kaarsjes aan.

En rustig muziekje op...en glaasje wijn bij de hand

Misschien kom je in de stemming en vind je nog iets van je gading hier.


Veel plezier .....


kerstmannetje


NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten en informatie?


christmastime-postkantoortje




Klik links op het vakje Volg per Mail.

Vul je emailadres in

En je krijgt automatisch bericht als er een nieuw recept of tip gepost is.


Daisypath Christmas tickers

2-sneeuwpopjes
Groetjes......Jeanne


sneeuwpopje-met-slee

GASTENBOEK....

gastenboekchristmastime

Laat je een berichtje achter??

Dat zou ik heel leuk vinden...


Klik HIER om je berichtje neer te zetten.

Dank je wel....


sneeuwpopjemetbloem
Heb je een vraag recept of wil je een mailtje sturen??



Klik rechts om naar het postkantoortje te gaan...

Klik op zend een email.....en tik je berichtje in.....


~*~*~*~

En als je toch aan het overstappen bent....

Kijk dan ook eens op mijn grote website


Jeanne`s Place

sneeuwpopkindje

Waar ik mijn kinderverhaaltjes heb staan

En een hoop PSP lesjes en Smulpaapje

Met meer recepten en productinfo...
En veel kerstrecepten

Kerstrecepten

En je kunt ook nog bij mijn andere blog kijken

Aan Jeanne`s Keukentafel


Daar vind je recepten en een praatje

Groetjes........ Jeanne


gbchristmastime

~*~*~*~*~



Niet weg te denken.....
~*~*~*~

Kastanjes Poffen

Kastanjes

Kastanjes doen me denken aan de herfst,wollen wanten,mutsen en chocolademelk
Gepofte kastanjes zijn een lekkernij
Heerlijk om te poffen in de open haard of een vuurkorf
Kastanje seizoen loopt van October tot laat December
Als je kastanjes koopt let dan op dat je gave glimmende hele kastanjes
Verse kastanjes zijn stevig en gevuld
Geen ruimte tussen de dop en het vruchtvlees
Om ze open te maken neem je een scherp mes


Maak een snede in de dop tot het vruchtvlees
Snij rondom de kastanje tot bijna helemaal rond
Heb je ze allemaal zo opengesneden....


Doe ze dan in een vuurvaste schaal of een pan om te roosteren
En rooster ze op 180 graden celsius voor ca 35 minuten



Zijn de kastanjes heet verwijder dan de dop en het velletje
Dat is gepiept.....
Je kunt ze nu in een klontje boter in de koekenpan goed warm laten worden
De kastanjes moeten met een laagje gesmolten boter zijn bedekt
Zet ze in de oven tot ze goudbruin zijn
Bestrooi ze met zout of kaneel
Warme kastanjes zijn heerlijk
Maar net zo lekker in desserts en soep


Voor een lekkere Chocolade Kastanje Mousse Cake

 klik HIER

meer recepten volgen nog.....




0 reacties:

Een reactie posten