Feestelijk Gevulde Eieren met Avocado en Zalmeitjes
Heerlijke feestelijke eitjes
Wie lust dit nu niet....
Echt niet moeilijk te bereiden en succes verzekerd.
Als je op de bron beneden het recept klikt zie je hoe ze gemaakt worden
Kind kan de was doen......
Ingredienten:
6 middelgrote eieren
1 eetrijpe avocado
5 gram platte peterselie
1 theelepel citroensap
3 eetlepels mayonaise
20 gram zalmeitjes
spuitzak met kartelmondje
Bereiden:
Kook de eieren in 8 min. hard.
Laat schrikken onder koud stromend water, pel ze en halveer in de lengte.
Haal de dooiers eruit en doe deze in het bakje van de staafmixer.
Snijd ondertussen de avocado overlangs doormidden, verwijder de pit en schep het vruchtvlees in het bakje.
Houd 2 takjes peterselie apart, doe de rest ook in de hoge beker bij de eieren en avocado.
Voeg ook de mayonaise en het citroensap toe.
Maal fijn en breng op smaak met peper en zout.
Schep de vulling in een spuitzak en vul de eieren ermee.
Leg op elk eitje een klein schepje van de zalmeitjes.
Haal de blaadjes van de takjes peterselie en garneer de eitjes hiermee.
0 reacties:
Een reactie posten