Wildzwijnmedaillons met Aardappelgratin, Spruitjes en Honing Portsaus
Ingredienten:
25 gram jägergratin (Lidl)
500 gram spruiten (gehalveerd)
1 teen knoflook (uit de knoflookpers)
550 gram wild zwijn medaillons
200 ml honing-portsaus met kersen
1 sinaasappel (geraspt en in dunne schijfjes)
Bereiden:
+ 20 min. oventijd
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Meng de spruitjes met de knoflook en 3 eetlepels olijfolie.
Verdeel ze over een met bakpapier beklede bakplaat en plaats samen met de gratin in de voorverwarmde oven.
Bak voor 20 minuten en keer de spruitjes halverwege om.
Bereid de wildzwijnmedaillons volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verwarm intussen de honing-portsaus.
Haal de spruiten en gratin uit de oven.
Plaats de sinaasappelschijfjes op de spruiten en rooster nog eens 15 minuten.
Serveer de wildzwijnmedaillons met de honing-portsaus, jagergratin, spruitjes en sinaasappelschijfjes.
Bestrooi met de sinaasappelschil.
Tip: garneer met verse peterselie!
Bron: Lidl
0 reacties:
Een reactie posten