RSS

Merry Christmas to you all, Have a wonderfull time.Hugs from Jeanne .

.


welkom-chtistmastime




Hallo...

Leuk dat je de weg naar Christmas Time hebt gevonden.

Ja ...ik weet het....

Kerstbloggies zijn er genoeg

Maar zelf een maken is ook erg leuk


Helemaal als dit je favoriete tijd van het jaar is.....

gbchristmastime

Hier zet ik kerstrecepten, tips en meer dingen neer die met Kerst te maken hebben.

Dus....doe de kaarsjes aan.

En rustig muziekje op...en glaasje wijn bij de hand

Misschien kom je in de stemming en vind je nog iets van je gading hier.


Veel plezier .....


kerstmannetje


NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten en informatie?


christmastime-postkantoortje




Klik links op het vakje Volg per Mail.

Vul je emailadres in

En je krijgt automatisch bericht als er een nieuw recept of tip gepost is.


Daisypath Christmas tickers

2-sneeuwpopjes
Groetjes......Jeanne


sneeuwpopje-met-slee

GASTENBOEK....

gastenboekchristmastime

Laat je een berichtje achter??

Dat zou ik heel leuk vinden...


Klik HIER om je berichtje neer te zetten.

Dank je wel....


sneeuwpopjemetbloem
Heb je een vraag recept of wil je een mailtje sturen??



Klik rechts om naar het postkantoortje te gaan...

Klik op zend een email.....en tik je berichtje in.....


~*~*~*~

En als je toch aan het overstappen bent....

Kijk dan ook eens op mijn grote website


Jeanne`s Place

sneeuwpopkindje

Waar ik mijn kinderverhaaltjes heb staan

En een hoop PSP lesjes en Smulpaapje

Met meer recepten en productinfo...
En veel kerstrecepten

Kerstrecepten

En je kunt ook nog bij mijn andere blog kijken

Aan Jeanne`s Keukentafel


Daar vind je recepten en een praatje

Groetjes........ Jeanne


gbchristmastime

~*~*~*~*~



Niet weg te denken.....
~*~*~*~

Fazant met Mandarijnen en Linzenkroketjes


Fazant met Mandarijnen en Linzenkroketjes

Ingredienten:

4 fazanten
10 mandarijnen
250 gram rode linzen
6 eetlepels rodebessenconfituur
2 eidooiers
6 eetlepels paneermeel
2 eetlepels bloem
350 ml rode wijn
500 ml kippenbouillon
olijfolie
handje bladpeterselie
peper
zout

Bereiden:

Verwarm de oven voor op 180° C. 
Kook de linzen gaar in de kippenbouillon, 
laat ze afkoelen en meng er de bloem, 3 eetlepels paneermeel, de eidooiers en de peterselie door. 
Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat.
Vorm kroketjes van de linzenpuree en haal ze door het paneermeel. 
Zet ze zolang in de koelkast.
 Kruid de fazanten rijkelijk met peper en zout en leg ze in een ovenschaal.
 Bedruip met olijfolie.
 Halveer de mandarijnen en vul elke fazant met 2 helften. 
Bak de fazanten een halfuur in de voorverwarmde oven.
4Haal de fazanten uit de oven en bestrijk ze met bessenconfituur. 
Giet er de rode wijn bij. 
Gril de resterende halve mandarijnen in een grillpan en leg ze bij de fazanten in de schaal.
 Zet de schaal nog 15 minuten in de oven tot de fazanten mooi goudbruin zijn.
 Bak de linzenkroketten krokant in olijfolie. 
Serveer de fazanten met de linzenkroketten en de gegrilde mandarijnen. 
Serveer de jus apart.

Bron: Libelle


 

0 reacties:

Een reactie posten