RSS

Merry Christmas to you all, Have a wonderfull time.Hugs from Jeanne .

.


welkom-chtistmastime




Hallo...

Leuk dat je de weg naar Christmas Time hebt gevonden.

Ja ...ik weet het....

Kerstbloggies zijn er genoeg

Maar zelf een maken is ook erg leuk


Helemaal als dit je favoriete tijd van het jaar is.....

gbchristmastime

Hier zet ik kerstrecepten, tips en meer dingen neer die met Kerst te maken hebben.

Dus....doe de kaarsjes aan.

En rustig muziekje op...en glaasje wijn bij de hand

Misschien kom je in de stemming en vind je nog iets van je gading hier.


Veel plezier .....


kerstmannetje


NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten en informatie?


christmastime-postkantoortje




Klik links op het vakje Volg per Mail.

Vul je emailadres in

En je krijgt automatisch bericht als er een nieuw recept of tip gepost is.


Daisypath Christmas tickers

2-sneeuwpopjes
Groetjes......Jeanne


sneeuwpopje-met-slee

GASTENBOEK....

gastenboekchristmastime

Laat je een berichtje achter??

Dat zou ik heel leuk vinden...


Klik HIER om je berichtje neer te zetten.

Dank je wel....


sneeuwpopjemetbloem
Heb je een vraag recept of wil je een mailtje sturen??



Klik rechts om naar het postkantoortje te gaan...

Klik op zend een email.....en tik je berichtje in.....


~*~*~*~

En als je toch aan het overstappen bent....

Kijk dan ook eens op mijn grote website


Jeanne`s Place

sneeuwpopkindje

Waar ik mijn kinderverhaaltjes heb staan

En een hoop PSP lesjes en Smulpaapje

Met meer recepten en productinfo...
En veel kerstrecepten

Kerstrecepten

En je kunt ook nog bij mijn andere blog kijken

Aan Jeanne`s Keukentafel


Daar vind je recepten en een praatje

Groetjes........ Jeanne


gbchristmastime

~*~*~*~*~



Niet weg te denken.....
~*~*~*~

Portobello met Patrijs


Portobelle met Patrijs 


Ingredienten:


2 patrijzen

80 gram wilde rijst

4 portobello's (grote)

1/2 granaatappel

1 sjalot

1 knofloo teentje

1 eetlepelrozemarijn (naaldjes)

1 eetlepel peterselie (gehakt)

1 eetlepel gehakt bieslook1 

1/2 koffielepel verse tijm

120 ml room

1 kippenbouillonblokje

1/2 theelepel cayennepeper

2 eetlepels boter

olijfolie

peper en zout


Bereiden:

Verwarm de oven voor op 200°C. 

Wrijf de patrijs in met de boter en kruid met de tijm, de cayennepeper, peper en zout. 

Leg de patrijs in een ovenschotel en gaar 35 minuten in de oven. 

Laat de patrijs afkoelen, pluk het vlees en trek het in fijne repen.

Kook ondertussen de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking, voeg het kippenbouillonblokje toe aan het kookwater.

 Pel en snipper de sjalot en de knoflook. 

Verwijder de stelen van de portobello’s en snij de stelen fijn.

 Fruit eerst de sjalot en de knoflook aan in wat olijfolie en voeg de gesneden champignonstelen toe.

Haal de pitjes uit de granaatappel. 

Meng de rijst, de patrijsreepjes, de granaatappelpitjes en de room onder de champignonsteeltjes. 

Voeg de verse kruiden toe. Kruid met peper en zout.


Bron Libelle


 

0 reacties:

Een reactie posten