RSS

Merry Christmas to you all, Have a wonderfull time.Hugs from Jeanne .

.


welkom-chtistmastime




Hallo...

Leuk dat je de weg naar Christmas Time hebt gevonden.

Ja ...ik weet het....

Kerstbloggies zijn er genoeg

Maar zelf een maken is ook erg leuk


Helemaal als dit je favoriete tijd van het jaar is.....

gbchristmastime

Hier zet ik kerstrecepten, tips en meer dingen neer die met Kerst te maken hebben.

Dus....doe de kaarsjes aan.

En rustig muziekje op...en glaasje wijn bij de hand

Misschien kom je in de stemming en vind je nog iets van je gading hier.


Veel plezier .....


kerstmannetje


NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten en informatie?


christmastime-postkantoortje




Klik links op het vakje Volg per Mail.

Vul je emailadres in

En je krijgt automatisch bericht als er een nieuw recept of tip gepost is.


Daisypath Christmas tickers

2-sneeuwpopjes
Groetjes......Jeanne


sneeuwpopje-met-slee

GASTENBOEK....

gastenboekchristmastime

Laat je een berichtje achter??

Dat zou ik heel leuk vinden...


Klik HIER om je berichtje neer te zetten.

Dank je wel....


sneeuwpopjemetbloem
Heb je een vraag recept of wil je een mailtje sturen??



Klik rechts om naar het postkantoortje te gaan...

Klik op zend een email.....en tik je berichtje in.....


~*~*~*~

En als je toch aan het overstappen bent....

Kijk dan ook eens op mijn grote website


Jeanne`s Place

sneeuwpopkindje

Waar ik mijn kinderverhaaltjes heb staan

En een hoop PSP lesjes en Smulpaapje

Met meer recepten en productinfo...
En veel kerstrecepten

Kerstrecepten

En je kunt ook nog bij mijn andere blog kijken

Aan Jeanne`s Keukentafel


Daar vind je recepten en een praatje

Groetjes........ Jeanne


gbchristmastime

~*~*~*~*~



Niet weg te denken.....
~*~*~*~

Anti Pasti Borrelbrood

 



 

Anti Pasti Borrelbrood

Dit kan niet anders dan lekker zijn...

Voor mij een koel roseetje en lekker peuzelen


Ingredienten:


2 takjes verse rozemarijn

120 gram olijven duo kalamata en basilicum

70 gram semi-gedroogde cherrytomaatjes

600 gram pizzadeeg met tomatensaus

125 gram minimozzarella

50 gram Spianata Romana (salami)

50 gram prosciutto crudo


Bereiden:


Verwarm de oven voor op 200 °C.

 Bekleed de traybake of bakplaat met bakpapier.

 Maak van vellen aluminiumfolie 3 bollen van Ø 6-8 cm.

 Hiermee worden de holten in het deeg gevormd.

 Bestrijk de bollen rondom met de olie en leg ze een beetje uit elkaar op de bakplaat.

Halveer de rozemarijntakjes. 

Verdeel de olijven, semi-gedroogde cherrytomaten (bewaar de olie) en rozemarijntakjes over de bakplaat. 

Haal het pizzadeeg uit de verpakking en rol het uit over de aluminiumbollen en de olijven en tomaten op de bakplaat

 (de tomatensaus uit de verpakking gebruik je niet).

 Druk het deeg voorzichtig aan, zodat de olijven, tomaten en rozemarijn er goed mee afgedekt worden.

 Bak ca. 15 min. in de oven tot goudbruin en knapperig.

Meng ondertussen de minimozzarella met 1 el olie van de semi-gedroogde cherrytomaten in een kleine kom.

Haal het borrelbrood uit de oven en laat 5 min. afkoelen op de bakplaat. 

Leg een plank of platte serveerschaal omgekeerd op het borrelbrood en keer samen met de traybake om. 

Leg losse olijven en tomaten weer terug op het borrelbrood, verwijder de aluminiumbollen en laat 15 min. afkoelen tot kamertemperatuur. 

Vul de holten met de spianata romana, prosciutto crudo en de gemarineerde minimozzarella.


Bewaartip

De tomatensaus uit de verpakking pizzadeeg is lang houdbaar en heerlijk door soep of pastasaus. Of op een pizza natuurlijk!

Vegatip

Vervang de spianata romana en prosciutto crudo door gegrilde artisjokharten en sweet- peppers met verse kaas.


Bron Allerhande

0 reacties:

Een reactie posten