RSS

Merry Christmas to you all, Have a wonderfull time.Hugs from Jeanne .

.


welkom-chtistmastime




Hallo...

Leuk dat je de weg naar Christmas Time hebt gevonden.

Ja ...ik weet het....

Kerstbloggies zijn er genoeg

Maar zelf een maken is ook erg leuk


Helemaal als dit je favoriete tijd van het jaar is.....

gbchristmastime

Hier zet ik kerstrecepten, tips en meer dingen neer die met Kerst te maken hebben.

Dus....doe de kaarsjes aan.

En rustig muziekje op...en glaasje wijn bij de hand

Misschien kom je in de stemming en vind je nog iets van je gading hier.


Veel plezier .....


kerstmannetje


NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten en informatie?


christmastime-postkantoortje




Klik links op het vakje Volg per Mail.

Vul je emailadres in

En je krijgt automatisch bericht als er een nieuw recept of tip gepost is.


Daisypath Christmas tickers

2-sneeuwpopjes
Groetjes......Jeanne


sneeuwpopje-met-slee

GASTENBOEK....

gastenboekchristmastime

Laat je een berichtje achter??

Dat zou ik heel leuk vinden...


Klik HIER om je berichtje neer te zetten.

Dank je wel....


sneeuwpopjemetbloem
Heb je een vraag recept of wil je een mailtje sturen??



Klik rechts om naar het postkantoortje te gaan...

Klik op zend een email.....en tik je berichtje in.....


~*~*~*~

En als je toch aan het overstappen bent....

Kijk dan ook eens op mijn grote website


Jeanne`s Place

sneeuwpopkindje

Waar ik mijn kinderverhaaltjes heb staan

En een hoop PSP lesjes en Smulpaapje

Met meer recepten en productinfo...
En veel kerstrecepten

Kerstrecepten

En je kunt ook nog bij mijn andere blog kijken

Aan Jeanne`s Keukentafel


Daar vind je recepten en een praatje

Groetjes........ Jeanne


gbchristmastime

~*~*~*~*~



Niet weg te denken.....
~*~*~*~

Reeragout met Appel, Veenbessen en Knolselderpuree


Reeragout met Appel Veenbessen en Knolselderpuree

Ingredienten:

1/2 kilo reestoofvlees
50 gram boter
2 wortelen (in plakjes)
ui (grote, fijngesnipperd)1
1 selderstengel (in stukjes)
8 jeneverbessen
1 takje tijm
2 blaadjes verse laurier
1 sneetje peperkoek
1 eetlepel mosterd
1 fles rode wijn
60 gram fondantchocolade
1/4 knolselder
4 grote aardappelen 
melk
4 appelen
200 gram veenbessenconfituur
nootmuskaat
peper
zout

Bereiden:

Schroei het vlees dicht en kruid het met peper en zout. 
Voeg wortelplakjes, gesnipperde ui en selderstukjes toe en stoof mee.
2Voeg tijm, laurier, jeneverbessen en wijn toe, smeer de mosterd op het sneetje peperkoek en leg het bovenop de ragout.
 Laat 2 uur afgedekt pruttelen tot het vlees mals is.
 Schil de knolselder en de aardappelen, snij in blokjes en kook samen gaar in gezouten water. Pureer en breng op smaak met melk, nootmuskaat, peper en zout.
Verwarm de oven voor op 180°C. 
Verwijder het klokhuis van de appelen, vul de appelen met de veenbessencompote en schuif ze 30 minuten in de oven.
 Hak de chocolade en roer hem door de ragout.
 Breng verder op smaak met peper en zout. 
Serveer de ragout met knolselderpuree en de appeltjes met veenbessen.

Bron: Libelle


 

0 reacties:

Een reactie posten