RSS

Merry Christmas to you all, Have a wonderfull time.Hugs from Jeanne .

.


welkom-chtistmastime




Hallo...

Leuk dat je de weg naar Christmas Time hebt gevonden.

Ja ...ik weet het....

Kerstbloggies zijn er genoeg

Maar zelf een maken is ook erg leuk


Helemaal als dit je favoriete tijd van het jaar is.....

gbchristmastime

Hier zet ik kerstrecepten, tips en meer dingen neer die met Kerst te maken hebben.

Dus....doe de kaarsjes aan.

En rustig muziekje op...en glaasje wijn bij de hand

Misschien kom je in de stemming en vind je nog iets van je gading hier.


Veel plezier .....


kerstmannetje


NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten en informatie?


christmastime-postkantoortje




Klik links op het vakje Volg per Mail.

Vul je emailadres in

En je krijgt automatisch bericht als er een nieuw recept of tip gepost is.


Daisypath Christmas tickers

2-sneeuwpopjes
Groetjes......Jeanne


sneeuwpopje-met-slee

GASTENBOEK....

gastenboekchristmastime

Laat je een berichtje achter??

Dat zou ik heel leuk vinden...


Klik HIER om je berichtje neer te zetten.

Dank je wel....


sneeuwpopjemetbloem
Heb je een vraag recept of wil je een mailtje sturen??



Klik rechts om naar het postkantoortje te gaan...

Klik op zend een email.....en tik je berichtje in.....


~*~*~*~

En als je toch aan het overstappen bent....

Kijk dan ook eens op mijn grote website


Jeanne`s Place

sneeuwpopkindje

Waar ik mijn kinderverhaaltjes heb staan

En een hoop PSP lesjes en Smulpaapje

Met meer recepten en productinfo...
En veel kerstrecepten

Kerstrecepten

En je kunt ook nog bij mijn andere blog kijken

Aan Jeanne`s Keukentafel


Daar vind je recepten en een praatje

Groetjes........ Jeanne


gbchristmastime

~*~*~*~*~



Niet weg te denken.....
~*~*~*~

Geitenkaas Truffels


Geitenkaas Truffels

Lekkere hartige truffels
Lekker bij een borrel of als onderdeel van een koud buffet


Ingredienten:

200 gram geitenkaas schijfjes
50 gram gedroogde cranberry's
30 gram hazelnoten
2 takjes verse rozemarijn

Bereiden:

Rol elk geitenkaasschijfje met vochtige handen tot een kleine balletje, zodat je 12 balletjes hebt. 
Leg ze op een bord en laat ze 10 min. in de koelkast opstijven.
Snijd ondertussen de gedroogde cranberry’s, hazelnoten en de naaldjes van de takjes rozemarijn fijn. 
Rol 4 balletjes door de cranberry, 
4 balletjes door de hazelnoot en 4 balletjes door de rozemarijn.

Combinatietip

Lekker met brood of toastjes; het hapje is daarmee niet langer glutenvrij.

Bewaartip

Je kunt de balletjes 1-2 dagen van tevoren maken en afgedekt met vershoudfolie in de koelkast bewaren.



 

0 reacties:

Een reactie posten