RSS

Merry Christmas to you all, Have a wonderfull time.Hugs from Jeanne .

.


welkom-chtistmastime




Hallo...

Leuk dat je de weg naar Christmas Time hebt gevonden.

Ja ...ik weet het....

Kerstbloggies zijn er genoeg

Maar zelf een maken is ook erg leuk


Helemaal als dit je favoriete tijd van het jaar is.....

gbchristmastime

Hier zet ik kerstrecepten, tips en meer dingen neer die met Kerst te maken hebben.

Dus....doe de kaarsjes aan.

En rustig muziekje op...en glaasje wijn bij de hand

Misschien kom je in de stemming en vind je nog iets van je gading hier.


Veel plezier .....


kerstmannetje


NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten en informatie?


christmastime-postkantoortje




Klik links op het vakje Volg per Mail.

Vul je emailadres in

En je krijgt automatisch bericht als er een nieuw recept of tip gepost is.


Daisypath Christmas tickers

2-sneeuwpopjes
Groetjes......Jeanne


sneeuwpopje-met-slee

GASTENBOEK....

gastenboekchristmastime

Laat je een berichtje achter??

Dat zou ik heel leuk vinden...


Klik HIER om je berichtje neer te zetten.

Dank je wel....


sneeuwpopjemetbloem
Heb je een vraag recept of wil je een mailtje sturen??



Klik rechts om naar het postkantoortje te gaan...

Klik op zend een email.....en tik je berichtje in.....


~*~*~*~

En als je toch aan het overstappen bent....

Kijk dan ook eens op mijn grote website


Jeanne`s Place

sneeuwpopkindje

Waar ik mijn kinderverhaaltjes heb staan

En een hoop PSP lesjes en Smulpaapje

Met meer recepten en productinfo...
En veel kerstrecepten

Kerstrecepten

En je kunt ook nog bij mijn andere blog kijken

Aan Jeanne`s Keukentafel


Daar vind je recepten en een praatje

Groetjes........ Jeanne


gbchristmastime

~*~*~*~*~



Niet weg te denken.....
~*~*~*~

Hazenrug met Vijgen en Appeltjes






Hazenrug met Vijgen en Appeltjes


Ingredienten:


2 hazenruggen (ontbeend)

6 appelen

12 verse vijgen

citroensap

1 borrelglaasje cognac

1 dl room 

boter

1 eetlepel griessuiker

peper

zout


Bereiden:


Halveer de vijgen.

 Schil de appeltjes en snij ze in partjes.

 Braad de hazenruggen rondom aan in een noot boter.

 Breng ze op smaak met peper en zout. 

Schenk er 1/2 kopje water bij. 

Dek af en laat 30 tot 35 minuten garen op een zacht vuur.

 Bak de appeltjes kort aan beide kanten in een nootje boter.

 Leg er de vijgen bij. 

Bestrooi met suiker, bedruip met citroensap. 

Laat nog heel even verder bakken.

Neem de hazenruggen uit de pan, giet het braadvocht weg. 

Blus de pan met de cognac en de room. 

Laat kort koken. 

Breng de saus op smaak met peper en zout.

 Schik het vlees met het fruit en de saus op voorverwarmde borden. 

Lekker met amandelkroketjes.


Bron: Libelle

 




 

 

0 reacties:

Een reactie posten