RSS

Merry Christmas to you all, Have a wonderfull time.Hugs from Jeanne .

.


welkom-chtistmastime




Hallo...

Leuk dat je de weg naar Christmas Time hebt gevonden.

Ja ...ik weet het....

Kerstbloggies zijn er genoeg

Maar zelf een maken is ook erg leuk


Helemaal als dit je favoriete tijd van het jaar is.....

gbchristmastime

Hier zet ik kerstrecepten, tips en meer dingen neer die met Kerst te maken hebben.

Dus....doe de kaarsjes aan.

En rustig muziekje op...en glaasje wijn bij de hand

Misschien kom je in de stemming en vind je nog iets van je gading hier.


Veel plezier .....


kerstmannetje


NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten en informatie?


christmastime-postkantoortje




Klik links op het vakje Volg per Mail.

Vul je emailadres in

En je krijgt automatisch bericht als er een nieuw recept of tip gepost is.


Daisypath Christmas tickers

2-sneeuwpopjes
Groetjes......Jeanne


sneeuwpopje-met-slee

GASTENBOEK....

gastenboekchristmastime

Laat je een berichtje achter??

Dat zou ik heel leuk vinden...


Klik HIER om je berichtje neer te zetten.

Dank je wel....


sneeuwpopjemetbloem
Heb je een vraag recept of wil je een mailtje sturen??



Klik rechts om naar het postkantoortje te gaan...

Klik op zend een email.....en tik je berichtje in.....


~*~*~*~

En als je toch aan het overstappen bent....

Kijk dan ook eens op mijn grote website


Jeanne`s Place

sneeuwpopkindje

Waar ik mijn kinderverhaaltjes heb staan

En een hoop PSP lesjes en Smulpaapje

Met meer recepten en productinfo...
En veel kerstrecepten

Kerstrecepten

En je kunt ook nog bij mijn andere blog kijken

Aan Jeanne`s Keukentafel


Daar vind je recepten en een praatje

Groetjes........ Jeanne


gbchristmastime

~*~*~*~*~



Niet weg te denken.....
~*~*~*~

Klassieke Hazenbout


Klassieke Hazenbout

Ingredienten:

4 hazenbouten
2 eetlepels boter
1 ui in halve ringen
2 wortelen in schijfjes
200 gram gerookt spek in repen
250 gram champignons
2 eetlepels boem
1 fles rode wijn
3 blaadjes laurier
3 takjes tijm
6 jeneverbessen
6 peperbollen
2 kruidnagels

Bereiden:

Verwarm de oven tot 170 graden. 
Smelt de boter in een grote pan. 
Kruid de hazenbouten met peper en zout en schroei ze aan alle kanten dicht in de boter. 
Haal de bouten uit de pan.
Stoof de ui, wortelen en spek in het vet waarin de haas is gebakken. 
Borstel de champignons schoon en snijd ze in vieren. 
Stoof ze met de groenten en het spek.
 Strooi de bloem over de groenten en leg de haas opnieuw in de pan. 
Giet er de rode wijn bij. 
Doe de laurier, tijm, jeneverbessen, peperbollen en kruidnagels erbij. 
Voeg er tot slot de aalbessenjam aan toe en breng alles aan de kook.
Zet een deksel op de pan en zet die 3 uur in de voorverwarmde oven. 
Voeg een half uur voor de haas klaar is de zilveruitjes erbij.




 

0 reacties:

Een reactie posten