RSS

Merry Christmas to you all, Have a wonderfull time.Hugs from Jeanne .

.


welkom-chtistmastime




Hallo...

Leuk dat je de weg naar Christmas Time hebt gevonden.

Ja ...ik weet het....

Kerstbloggies zijn er genoeg

Maar zelf een maken is ook erg leuk


Helemaal als dit je favoriete tijd van het jaar is.....

gbchristmastime

Hier zet ik kerstrecepten, tips en meer dingen neer die met Kerst te maken hebben.

Dus....doe de kaarsjes aan.

En rustig muziekje op...en glaasje wijn bij de hand

Misschien kom je in de stemming en vind je nog iets van je gading hier.


Veel plezier .....


kerstmannetje


NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten en informatie?


christmastime-postkantoortje




Klik links op het vakje Volg per Mail.

Vul je emailadres in

En je krijgt automatisch bericht als er een nieuw recept of tip gepost is.


Daisypath Christmas tickers

2-sneeuwpopjes
Groetjes......Jeanne


sneeuwpopje-met-slee

GASTENBOEK....

gastenboekchristmastime

Laat je een berichtje achter??

Dat zou ik heel leuk vinden...


Klik HIER om je berichtje neer te zetten.

Dank je wel....


sneeuwpopjemetbloem
Heb je een vraag recept of wil je een mailtje sturen??



Klik rechts om naar het postkantoortje te gaan...

Klik op zend een email.....en tik je berichtje in.....


~*~*~*~

En als je toch aan het overstappen bent....

Kijk dan ook eens op mijn grote website


Jeanne`s Place

sneeuwpopkindje

Waar ik mijn kinderverhaaltjes heb staan

En een hoop PSP lesjes en Smulpaapje

Met meer recepten en productinfo...
En veel kerstrecepten

Kerstrecepten

En je kunt ook nog bij mijn andere blog kijken

Aan Jeanne`s Keukentafel


Daar vind je recepten en een praatje

Groetjes........ Jeanne


gbchristmastime

~*~*~*~*~



Niet weg te denken.....
~*~*~*~

Wild Stroganoff


Wild Stroganoff

Ingredienten:

600 gram everzwijnstoofvlees (of van hert)
250 gram champignons
4 plakjes provolone (of halfharde kaas)
4 zuurdesembroden
3 knoflook teentjes
2 uien
2 eetlepels bloem
400 ml wildfond
2 theelepels uienpoeder
verse tijm
1 theelepel gedroogde tijm
1 eetlepel boter
1 eetlepel olijfolie
peper en zout

Bereiden:

Pel de uien en snij ze elk in 8 partjes.
 Borstel de champignons schoon en snij ze in partjes. 
Pel de knoflook en snipper ‘m fijn.
Kruid het vlees met peper, zout en uienpoeder.
 Bestrooi met 1 eetlepel bloem en meng goed.
Verhit de olijfolie en boter in een stoofpan, doe de helft van het vlees erbij (of tot de bodem van de pan gevuld is) en laat 2 minuten aanbakken. 
Draai om en laat mooi korsten, haal het uit de pan en herhaal met de rest van het vlees. 
Voeg eventueel nog olijfolie of boter toe. 
Haal uit de pan.
 Zet het vuur lager, doe de ui in de pan en laat glazig worden. 
Voeg de champignons, gedroogde tijm en knoflook toe en laat 5 minuten bakken.
 Kruid met peper en zout.
 Bestrooi alles met 1 eetlepel bloem en roer goed om, draai het vuur hoger en laat kort aanbakken.
 Blus met de wildfond en breng aan de kook. 
Laat 2 minuten koken.
 Doe het vlees en de jus er weer bij en laat op een zacht vuur 2 uur sudderen of tot het gaar is.
 Verwarm de ovengrill voor. 
Snij een hoedje van de broodjes en hol ze uit.
 Zet ze op een bakplaat. 
Vul de broodjes met de wildstoofpot en leg er een plakje kaas op. 
Beboter de binnenkant van de hoedjes en leg ze mee op de bakplaat, met de boterkant naar boven. 
Zet de bakplaat kort onder de grill, tot de kaas gesmolten is. 
Zet de hoedjes op de broodjes. 
Werk af met verse tijm.

Bron ;Libelle 


 

0 reacties:

Een reactie posten