RSS

Merry Christmas to you all, Have a wonderfull time.Hugs from Jeanne .

.

Image and video hosting by TinyPic
Hallo...

Leuk dat je de weg naar Christmas Time hebt gevonden.

Ja ...ik weet het....

Kerstbloggies zijn er genoeg

Maar zelf een maken is ook erg leuk


Helemaal als dit je favoriete tijd van het jaar is.....


Image and video hosting by TinyPic


Hier zet ik kerstrecepten, tips en meer dingen neer die met Kerst te maken hebben.

Dus....doe de kaarsjes aan.

En rustig muziekje op...en glaasje wijn bij de hand

Misschien kom je in de stemming en vind je nog iets van je gading hier.


Veel plezier .....



Image and video hosting by TinyPic

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten en informatie?

Klik links op het vakje Volg per Mail.

Vul je emailadres in

Image and video hosting by TinyPic

EN je krijgt automatisch bericht als er een nieuw recept of tip gepost is.




Daisypath Christmas tickers




Image and video hosting by TinyPic


Groetjes......Jeanne



Image and video hosting by TinyPic


GASTENBOEK....



Laat je een berichtje achter??

Dat zou ik heel leuk vinden...



Klik HIER om je berichtje neer te zetten.

Dank je wel....



Image and video hosting by TinyPic



Heb je een vraag recept of wil je een mailtje sturen??


Image and video hosting by TinyPic

Klik HIER om naar het postkantoortje te gaan...




En als je toch aan het overstappen bent....

Kijk dan ook eens op mijn grote website


Jeanne`s Place


Waar ik mijn kinderverhaaltjes heb staan




Image and video hosting by TinyPic



En een hoop psp lesjes en Smulpaapje



Met meer recepten en productinfo...

En je kunt ook nog bij mijn andere blog kijken



Aan Jeanne`s Keukentafel



Daar vind je recepten en een praatje

Groetjes........ Jeanne


Image and video hosting by TinyPic



*~*~*~*

Plateau Fromages Classique

Photobucket


Plateau Fromages Classique

Photobucket

Pouligny St. Pierre AOC 300 gr
Een mooie pure geitenkaas uit de Région Centre in Frankrijk.
Meestal 4 tot 5 weken gerijpt waardoor zich een volle smaak met
diverse tinten zoals zachtzuur, lichtzout en wat zoet heeft ontwikkeld.

Photobucket

Bleu de Causses AOC
Een prachtige blauwaderige kaas gemaakt van rauwe koemelk.
In natuurlijke grotten 3 tot 6 maanden gerijpt: een heerlijke volle
smaak waarbij een witte dessertwijn goed tot zijn recht komt.

Photobucket

Pyrenees le Moulis
Echte Franse Boerenkaas uit de Pyreneen, vol en romig van smaak, die direct op je tong smelt.
De korst wordt tijdens de eerste rijping en in een later stadium twee maal per week geborsteld.

Photobucket

Germain au Chablis 200 gr
Een klein kaasje waarvan de korst gewassen is met Chablis.
Mooi mild en zacht-romig van smaak.
U drinkt er natuurlijk een Chablis bij.

Bron: receptenmetkaas.nl

0 reacties:

Een reactie plaatsen