RSS

Merry Christmas to you all, Have a wonderfull time.Hugs from Jeanne .

.


welkom-chtistmastime




Hallo...

Leuk dat je de weg naar Christmas Time hebt gevonden.

Ja ...ik weet het....

Kerstbloggies zijn er genoeg

Maar zelf een maken is ook erg leuk


Helemaal als dit je favoriete tijd van het jaar is.....

gbchristmastime

Hier zet ik kerstrecepten, tips en meer dingen neer die met Kerst te maken hebben.

Dus....doe de kaarsjes aan.

En rustig muziekje op...en glaasje wijn bij de hand

Misschien kom je in de stemming en vind je nog iets van je gading hier.


Veel plezier .....


kerstmannetje


NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten en informatie?


christmastime-postkantoortje




Klik links op het vakje Volg per Mail.

Vul je emailadres in

En je krijgt automatisch bericht als er een nieuw recept of tip gepost is.


Daisypath Christmas tickers

2-sneeuwpopjes
Groetjes......Jeanne


sneeuwpopje-met-slee

GASTENBOEK....

gastenboekchristmastime

Laat je een berichtje achter??

Dat zou ik heel leuk vinden...


Klik HIER om je berichtje neer te zetten.

Dank je wel....


sneeuwpopjemetbloem
Heb je een vraag recept of wil je een mailtje sturen??



Klik rechts om naar het postkantoortje te gaan...

Klik op zend een email.....en tik je berichtje in.....


~*~*~*~

En als je toch aan het overstappen bent....

Kijk dan ook eens op mijn grote website


Jeanne`s Place

sneeuwpopkindje

Waar ik mijn kinderverhaaltjes heb staan

En een hoop PSP lesjes en Smulpaapje

Met meer recepten en productinfo...
En veel kerstrecepten

Kerstrecepten

En je kunt ook nog bij mijn andere blog kijken

Aan Jeanne`s Keukentafel


Daar vind je recepten en een praatje

Groetjes........ Jeanne


gbchristmastime

~*~*~*~*~



Niet weg te denken.....
~*~*~*~

Plateau Fromages Classique


Plateau Fromages Classique




Pouligny St. Pierre AOC 300 gr
Een mooie pure geitenkaas uit de Région Centre in Frankrijk.
Meestal 4 tot 5 weken gerijpt waardoor zich een volle smaak met
diverse tinten zoals zachtzuur, lichtzout en wat zoet heeft ontwikkeld.




Bleu de Causses AOC
Een prachtige blauwaderige kaas gemaakt van rauwe koemelk.
In natuurlijke grotten 3 tot 6 maanden gerijpt: een heerlijke volle
smaak waarbij een witte dessertwijn goed tot zijn recht komt.




Pyrenees le Moulis
Echte Franse Boerenkaas uit de Pyreneen, vol en romig van smaak, die direct op je tong smelt.
De korst wordt tijdens de eerste rijping en in een later stadium twee maal per week geborsteld.




Germain au Chablis 200 gr
Een klein kaasje waarvan de korst gewassen is met Chablis.
Mooi mild en zacht-romig van smaak.
U drinkt er natuurlijk een Chablis bij.

Bron: receptenmetkaas.nl

0 reacties:

Een reactie posten