RSS

Merry Christmas to you all, Have a wonderfull time.Hugs from Jeanne .

.


welkom-chtistmastime




Hallo...

Leuk dat je de weg naar Christmas Time hebt gevonden.

Ja ...ik weet het....

Kerstbloggies zijn er genoeg

Maar zelf een maken is ook erg leuk


Helemaal als dit je favoriete tijd van het jaar is.....

gbchristmastime

Hier zet ik kerstrecepten, tips en meer dingen neer die met Kerst te maken hebben.

Dus....doe de kaarsjes aan.

En rustig muziekje op...en glaasje wijn bij de hand

Misschien kom je in de stemming en vind je nog iets van je gading hier.


Veel plezier .....


kerstmannetje


NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten en informatie?


christmastime-postkantoortje




Klik links op het vakje Volg per Mail.

Vul je emailadres in

En je krijgt automatisch bericht als er een nieuw recept of tip gepost is.


Daisypath Christmas tickers

2-sneeuwpopjes
Groetjes......Jeanne


sneeuwpopje-met-slee

GASTENBOEK....

gastenboekchristmastime

Laat je een berichtje achter??

Dat zou ik heel leuk vinden...


Klik HIER om je berichtje neer te zetten.

Dank je wel....


sneeuwpopjemetbloem
Heb je een vraag recept of wil je een mailtje sturen??



Klik rechts om naar het postkantoortje te gaan...

Klik op zend een email.....en tik je berichtje in.....


~*~*~*~

En als je toch aan het overstappen bent....

Kijk dan ook eens op mijn grote website


Jeanne`s Place

sneeuwpopkindje

Waar ik mijn kinderverhaaltjes heb staan

En een hoop PSP lesjes en Smulpaapje

Met meer recepten en productinfo...
En veel kerstrecepten

Kerstrecepten

En je kunt ook nog bij mijn andere blog kijken

Aan Jeanne`s Keukentafel


Daar vind je recepten en een praatje

Groetjes........ Jeanne


gbchristmastime

~*~*~*~*~



Niet weg te denken.....
~*~*~*~

Kruidenboter met geroosterde knoflook

.


Kruidenboter met geroosterde knoflookteentjes
Ingredienten
125 gram roomboter (Kamertemperatuur
12 teentjes knoflook
2 eetlepels peterselie
1 theelepel citroensap
1 theelepel olijfolie

Verwarm de oven voor op 200°C.
Pel de knoflookbol, maar laat de velletjes om de teentjes zitten (je haalt dus alleen de buitenste laag weg).
Snij de uiteinden ervan af zodat de bovenkant van de teentjes bloot komen te liggen.
Neem een stuk aluminiumfolie en leg de bol erin.
Sprenkel de olijfolie eroverheen.
Vouw de folie samen (maar vouw hem niet strak om de knoflookbol heen) en zorg dat de bol afgesloten is.
Rooster de knoflook 30 – 35 minuten in de oven of totdat de teentjes zacht voelen als je erop drukt.



Haal de velletjes van de teentjes af en stop de knoflookpuree in een kom, prak de teentjes fijn met een vork.
Meng de boter met de knoflook.
Hak de peterselie fijn en meng met de boter.
Meng de citroensap erdoorheen.



Lekker met stokbrood bij de fondue of gourmet

0 reacties:

Een reactie posten