RSS

Merry Christmas to you all, Have a wonderfull time.Hugs from Jeanne .

.


welkom-chtistmastime




Hallo...

Leuk dat je de weg naar Christmas Time hebt gevonden.

Ja ...ik weet het....

Kerstbloggies zijn er genoeg

Maar zelf een maken is ook erg leuk


Helemaal als dit je favoriete tijd van het jaar is.....

gbchristmastime

Hier zet ik kerstrecepten, tips en meer dingen neer die met Kerst te maken hebben.

Dus....doe de kaarsjes aan.

En rustig muziekje op...en glaasje wijn bij de hand

Misschien kom je in de stemming en vind je nog iets van je gading hier.


Veel plezier .....


kerstmannetje


NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten en informatie?


christmastime-postkantoortje




Klik links op het vakje Volg per Mail.

Vul je emailadres in

En je krijgt automatisch bericht als er een nieuw recept of tip gepost is.


Daisypath Christmas tickers

2-sneeuwpopjes
Groetjes......Jeanne


sneeuwpopje-met-slee

GASTENBOEK....

gastenboekchristmastime

Laat je een berichtje achter??

Dat zou ik heel leuk vinden...


Klik HIER om je berichtje neer te zetten.

Dank je wel....


sneeuwpopjemetbloem
Heb je een vraag recept of wil je een mailtje sturen??



Klik rechts om naar het postkantoortje te gaan...

Klik op zend een email.....en tik je berichtje in.....


~*~*~*~

En als je toch aan het overstappen bent....

Kijk dan ook eens op mijn grote website


Jeanne`s Place

sneeuwpopkindje

Waar ik mijn kinderverhaaltjes heb staan

En een hoop PSP lesjes en Smulpaapje

Met meer recepten en productinfo...
En veel kerstrecepten

Kerstrecepten

En je kunt ook nog bij mijn andere blog kijken

Aan Jeanne`s Keukentafel


Daar vind je recepten en een praatje

Groetjes........ Jeanne


gbchristmastime

~*~*~*~*~



Niet weg te denken.....
~*~*~*~

Parelhoen met druiven

.


Parelhoen met druiven
Ingredienten
1 Parelhoen
1 teentje knoflook
takje thijm
1 soeplepel olijfolie
1 Sinaasappel
2 trossen druiven
2 glazen witte wijn
10 gram boter
Zout, peper

Bereiding
Warm de oven voor op 180°C (th 6).
Zout de binnenkant van de parelhoen en voeg de look, tijm en peper toe.
Bind de parelhoen toe met keukendraad en smeer hem in met olijfolie
Doe de parelhoen in een ovenschotel en plaats die ongeveer 50 minuten in de oven.
Na tien minuten een beetje water of witte wijn toevoegen.
Regelmatig bedruipen met bakvocht
Halverwege omdraaien
Pel de sinaasappel, verdeel ze in partjes en was de druiven.
Doe een derde van de druiven in een kopje.
Giet er witte wijn over en meng.
Haal de parelhoen uit de oven, snij hem in stukken, leg de stukken op een schotel.
Giet het mengsel van witte wijn en druivensap in de ovenschotel en voeg
een beetje boter toe, de partjes sinaasappel en de rest van de druifjes.
Verwarm 3 à 4 minuten en meng goed.
Eventueel op smaak brengen met peper en zout.
Voeg de saus toe aan de parelhoen en dien warm op

TIP:Lekker met aardappelpuree en rode kool met cranberries

0 reacties:

Een reactie posten