.
Pecannoot Salade
Ingrediƫnten
200 g veldsla
75 g rucola
100 krulsla
50 g ongezouten pecannoten
scheutjes aceto balsamico azijn
450 g geroosterde paprika’s, in dunne reepjes gesneden
4 biefstukken a 125 g
olijfolie
1 klontje boter
peper
zout
Bereiding
Meng de slasoorten door elkaar en voeg de pecannoten, aceto balsamico en reepjes geroosterde paprika toe.
Smeer beide kanten van de biefstukjes in met olijfolie.
Zet een koekenpan met een dunne bodem op hoogvuur.
Leg zodra de pan heet is de biefstukken in de pan.
Voeg het klontje boter toe voor de smaak en tegen het spetteren.
Bak de biefstukjes 3 min. per kant onder continu bewegen.
Verdeel ondertussen de salade over de borden.
Haal de biefstuk uit de pan en snijd in reepjes.
Verdeel de reepjes over de salade en maak verder op smaak met peper en zout.
13 uur geleden
0 reacties:
Een reactie posten