RSS

Merry Christmas to you all, Have a wonderfull time.Hugs from Jeanne .

.


welkom-chtistmastime




Hallo...

Leuk dat je de weg naar Christmas Time hebt gevonden.

Ja ...ik weet het....

Kerstbloggies zijn er genoeg

Maar zelf een maken is ook erg leuk


Helemaal als dit je favoriete tijd van het jaar is.....

gbchristmastime

Hier zet ik kerstrecepten, tips en meer dingen neer die met Kerst te maken hebben.

Dus....doe de kaarsjes aan.

En rustig muziekje op...en glaasje wijn bij de hand

Misschien kom je in de stemming en vind je nog iets van je gading hier.


Veel plezier .....


kerstmannetje


NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten en informatie?


christmastime-postkantoortje




Klik links op het vakje Volg per Mail.

Vul je emailadres in

En je krijgt automatisch bericht als er een nieuw recept of tip gepost is.


Daisypath Christmas tickers

2-sneeuwpopjes
Groetjes......Jeanne


sneeuwpopje-met-slee

GASTENBOEK....

gastenboekchristmastime

Laat je een berichtje achter??

Dat zou ik heel leuk vinden...


Klik HIER om je berichtje neer te zetten.

Dank je wel....


sneeuwpopjemetbloem
Heb je een vraag recept of wil je een mailtje sturen??



Klik rechts om naar het postkantoortje te gaan...

Klik op zend een email.....en tik je berichtje in.....


~*~*~*~

En als je toch aan het overstappen bent....

Kijk dan ook eens op mijn grote website


Jeanne`s Place

sneeuwpopkindje

Waar ik mijn kinderverhaaltjes heb staan

En een hoop PSP lesjes en Smulpaapje

Met meer recepten en productinfo...
En veel kerstrecepten

Kerstrecepten

En je kunt ook nog bij mijn andere blog kijken

Aan Jeanne`s Keukentafel


Daar vind je recepten en een praatje

Groetjes........ Jeanne


gbchristmastime

~*~*~*~*~



Niet weg te denken.....
~*~*~*~

Zalmpastei in bladerdeeg

.



Zalmpastei in bladerdeeg
Ingredienten
450 gr. bladerdeeg
1 eiwit
200 ml. slagroom
1 el. verse dille
600 gr. zalmfilet
zout en peper
peper en zout

Benodigdheden:
bakblik
steekring van 4 cm.
blender

Bereiding
Snijd 200 gr. van de zalm, pureer dit samen met het eiwit. breng op smaak met zout en vergemalen peper en roer de dille erdoor.
Klop de slagroom lobbig (vladikte) en spatel door het vismengsel.
Zet de farce tot gebruik in de koelkast.
Rol het bladerdeeg uit tot een grote lap en snijd er een vis uit.
Leg deze op een ingevet bakblik.
Strijk hier de helft van de farce over, blijf ruim 2 cm. van de rand.
Leg de rest van de verse zalmfilet in het midden over de farce en verdeel de rest van de farce hierover uit.
Zorg dat de zalm volkomen bedekt is.
Bestrijk de randen met het losgeklopte ei en leg dan de rest van het deeg erover.
Voor een mooi vismodel snijd je eerst de kop en staart uit het deeg en leg op de zalm.
Maak zo ook de vinnen.
Steek rondjes uit het resterende deeg en leg vanaf de kop op de vis (schubben).
Maak een oog en leg op de kop.
Bestrijk alles met losgeklopt ei en bak in een voorverwarmde oven van 200°C. 45-50 min. tot de vispastei goudbruin is.

0 reacties:

Een reactie posten