RSS

Merry Christmas to you all, Have a wonderfull time.Hugs from Jeanne .

.


welkom-chtistmastime




Hallo...

Leuk dat je de weg naar Christmas Time hebt gevonden.

Ja ...ik weet het....

Kerstbloggies zijn er genoeg

Maar zelf een maken is ook erg leuk


Helemaal als dit je favoriete tijd van het jaar is.....

gbchristmastime

Hier zet ik kerstrecepten, tips en meer dingen neer die met Kerst te maken hebben.

Dus....doe de kaarsjes aan.

En rustig muziekje op...en glaasje wijn bij de hand

Misschien kom je in de stemming en vind je nog iets van je gading hier.


Veel plezier .....


kerstmannetje


NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten en informatie?


christmastime-postkantoortje




Klik links op het vakje Volg per Mail.

Vul je emailadres in

En je krijgt automatisch bericht als er een nieuw recept of tip gepost is.


Daisypath Christmas tickers

2-sneeuwpopjes
Groetjes......Jeanne


sneeuwpopje-met-slee

GASTENBOEK....

gastenboekchristmastime

Laat je een berichtje achter??

Dat zou ik heel leuk vinden...


Klik HIER om je berichtje neer te zetten.

Dank je wel....


sneeuwpopjemetbloem
Heb je een vraag recept of wil je een mailtje sturen??



Klik rechts om naar het postkantoortje te gaan...

Klik op zend een email.....en tik je berichtje in.....


~*~*~*~

En als je toch aan het overstappen bent....

Kijk dan ook eens op mijn grote website


Jeanne`s Place

sneeuwpopkindje

Waar ik mijn kinderverhaaltjes heb staan

En een hoop PSP lesjes en Smulpaapje

Met meer recepten en productinfo...
En veel kerstrecepten

Kerstrecepten

En je kunt ook nog bij mijn andere blog kijken

Aan Jeanne`s Keukentafel


Daar vind je recepten en een praatje

Groetjes........ Jeanne


gbchristmastime

~*~*~*~*~



Niet weg te denken.....
~*~*~*~

Plateau Formaggi Italia


Plateau Formaggi Italia




Unigrana Parmareggio Reggiano DOC
De enige echte Parmesan: 22 tot 24 maanden gerijpt, gekeurd, beoordeeld op goede smaak en structuur.
De ambachtelijke kleinschalige productie wordt - van begin
tot eind - volgens nauwgezette regels uitgevoerd.
En dat proef je!




Robiola di Mondovi
Een koemelk-kaasje van een coöperatie van zelf kaasmakende boeren in noordwest Italië.
Rijpt mooi aan, het zuivel loopt licht uit en smaakt voortreffelijk naast een mooie licht gekoelde Novello wijn.
Deze kaas is meestal op bestelling via de kaasspecialist leverbaar.



Mauri Gorgonzola Pikante
Deze doorgerijpte Gorgonzola van het vermaarde huis Mauri heeft net dat beetje meer smaak.



Mauri Baitella
Deze kaas van Mauri wordt direct na productie in een vochtige grot opgeslagen waar de korst regelmatig gewassen wordt.
Na een korte rijping ontstaat een zachte, soepele en mooie zuivere smaak met aparte accentjes.
Deze kaas is meestal op bestelling via de kaasspecialist leverbaar.


Bron: receptenmetkaas.nl

0 reacties:

Een reactie posten