Unigrana Parmareggio Reggiano DOC
De enige echte Parmesan: 22 tot 24 maanden gerijpt, gekeurd, beoordeeld op goede smaak en structuur.
De ambachtelijke kleinschalige productie wordt - van begin
tot eind - volgens nauwgezette regels uitgevoerd.
En dat proef je!
Robiola di Mondovi
Een koemelk-kaasje van een coöperatie van zelf kaasmakende boeren in noordwest Italië.
Rijpt mooi aan, het zuivel loopt licht uit en smaakt voortreffelijk naast een mooie licht gekoelde Novello wijn.
Deze kaas is meestal op bestelling via de kaasspecialist leverbaar.
Mauri Gorgonzola Pikante
Deze doorgerijpte Gorgonzola van het vermaarde huis Mauri heeft net dat beetje meer smaak.
Mauri Baitella
Deze kaas van Mauri wordt direct na productie in een vochtige grot opgeslagen waar de korst regelmatig gewassen wordt.
Na een korte rijping ontstaat een zachte, soepele en mooie zuivere smaak met aparte accentjes.
Deze kaas is meestal op bestelling via de kaasspecialist leverbaar.
0 reacties:
Een reactie posten