RSS

Merry Christmas to you all, Have a wonderfull time.Hugs from Jeanne .

.


welkom-chtistmastime




Hallo...

Leuk dat je de weg naar Christmas Time hebt gevonden.

Ja ...ik weet het....

Kerstbloggies zijn er genoeg

Maar zelf een maken is ook erg leuk


Helemaal als dit je favoriete tijd van het jaar is.....

gbchristmastime

Hier zet ik kerstrecepten, tips en meer dingen neer die met Kerst te maken hebben.

Dus....doe de kaarsjes aan.

En rustig muziekje op...en glaasje wijn bij de hand

Misschien kom je in de stemming en vind je nog iets van je gading hier.


Veel plezier .....


kerstmannetje


NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten en informatie?


christmastime-postkantoortje




Klik links op het vakje Volg per Mail.

Vul je emailadres in

En je krijgt automatisch bericht als er een nieuw recept of tip gepost is.


Daisypath Christmas tickers

2-sneeuwpopjes
Groetjes......Jeanne


sneeuwpopje-met-slee

GASTENBOEK....

gastenboekchristmastime

Laat je een berichtje achter??

Dat zou ik heel leuk vinden...


Klik HIER om je berichtje neer te zetten.

Dank je wel....


sneeuwpopjemetbloem
Heb je een vraag recept of wil je een mailtje sturen??



Klik rechts om naar het postkantoortje te gaan...

Klik op zend een email.....en tik je berichtje in.....


~*~*~*~

En als je toch aan het overstappen bent....

Kijk dan ook eens op mijn grote website


Jeanne`s Place

sneeuwpopkindje

Waar ik mijn kinderverhaaltjes heb staan

En een hoop PSP lesjes en Smulpaapje

Met meer recepten en productinfo...
En veel kerstrecepten

Kerstrecepten

En je kunt ook nog bij mijn andere blog kijken

Aan Jeanne`s Keukentafel


Daar vind je recepten en een praatje

Groetjes........ Jeanne


gbchristmastime

~*~*~*~*~



Niet weg te denken.....
~*~*~*~

Konijn met uienchutney

.



Konijn met Uienchutney
Ingredienten
4 tam konijnenbouten
peper, zout
een stukje foelie
tijm
200 gram boter
4 kopjes rijst
6 ½ kopjes bouillon
1 eetlepel boter
2x 2 eierdooiers
1 ½ eetlepel uienchutney.

Bereiding
Wrijf de konijnebouten in met peper, zout en tijm.
Bak ze in de boter rondom bruin en laat ze in gesloten pan op een laag vuur gaar worden.
Haal de bouten uit de pan en giet de bouillon bij het vet.
Doe er de gewassen, uitgelekte rijst met foelie bij en laat op zacht vuur gaar en droog worden.
Laat de rijst afkoelen, verwijder de foelie en roer er 1 eetlepel boter en 2 eidooiers door.
Bestrijk de bouten met de chutney en leg ze in een ingevette vuurvaste schotel.
Bedek ze met rijst. Dan gaan er nog twee losgeklopte eierdooiers overheen,
en zet de schotel in een matig warme oven.
Laat goed heet en bruin worden.
Tip
Een kostelijk gerecht, dat je kunt serveren met perencompote of stoofpeertjes en een lekker rood wijntje.

bron:Wildplaza

0 reacties:

Een reactie posten