Pouligny St. Pierre AOC 300 gr
Een mooie pure geitenkaas uit de Région Centre in Frankrijk.
Meestal 4 tot 5 weken gerijpt waardoor zich een volle smaak met
diverse tinten zoals zachtzuur, lichtzout en wat zoet heeft ontwikkeld.
Bleu de Causses AOC
Een prachtige blauwaderige kaas gemaakt van rauwe koemelk.
In natuurlijke grotten 3 tot 6 maanden gerijpt: een heerlijke volle
smaak waarbij een witte dessertwijn goed tot zijn recht komt.
Pyrenees le Moulis
Echte Franse Boerenkaas uit de Pyreneen, vol en romig van smaak, die direct op je tong smelt.
De korst wordt tijdens de eerste rijping en in een later stadium twee maal per week geborsteld.
Germain au Chablis 200 gr
Een klein kaasje waarvan de korst gewassen is met Chablis.
Mooi mild en zacht-romig van smaak.
U drinkt er natuurlijk een Chablis bij.
Bron: receptenmetkaas.nl
0 reacties:
Een reactie posten